| Keuken | Vis |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
‘Het is even zoeken naar dit restaurant, want het ligt op een bedrijventerrein midden tussen de opslagloodsen en de kade.’ Je zou niet verwachten dat gasten dit bestempelen als ‘één van de best bewaarde geheimen van IJmuiden’, zeker niet als je het ‘oubollige interieur’ ziet. Toch weten ze juist hier hoe ‘vis hoort te smaken’. ‘Inktvisringen, Spaanse gamba's’ of een ‘gebakken zeetong’, alles ‘smaakt vers’ en is ‘goed bereid’. ‘Al met al een superplek om verse vis te eten in een bescheiden omgeving.’
Lucardie 28 maart 2012 | |
Heerlijk verse vis gegeten, ambiance gezellig en ongedwongen sfeer, bediening goed, uitspringend is Melissa(nog in de wolken van haar huwelijk),ze heeft plezier in haar werk en dat straalt ze ook uit.
Proever63592 18 september 2011 | |
Sinds de nieuwe keukenbridgade er de scepter zwaait, is het eten erg achteruitgegaan. De slibtong wordt zo'n beetje verbrand in de olie. Teveel gebakken kibbeling wordt weer opgebakken. Dat is niet lekker |
payjay 31 augustus 2011 | |
tijdens de havendagen alleen maar wat voorgerechten besteld.
StepheniBaska 8 juli 2011 | |
Ik ben het met de mening van een schrijver eens, heb ook de indruk dat er een nieuwe eigenaar is, het was eens beter. De simpele vis gerechten zijn zeker goed en de vis is vers. Maar de garnalenkroket zal ik niet meer bestellen. Mijn mening hangt tussen Redelijk en Goed maar deze keus is er niet. |
Lieveke 12 juni 2011 | |
Perfect gegeten en de Vis uitstekend bereid. Heerlijk alleen Vis op je bord en de bijzaken los. Het was allemaal ruim voldoende. Bediening en kok heel vriendelijk en voorkomend. We hebben een fantastiche avond gehad. |
Geef zelf je mening over Van Es