8.5
8.0

KeukenEetcafé

Peter_van_der_Jagt Peter_van_der_Jagt 16 mei 2012

Met enige regelmaat gaan wij eten bij 't Plukje te Soest. Jammer zo'n reactie van JEE, helaas anoniem, want deze tent is ons favourite tentje.

Je moet even wat tijd hebben, want alles wordt nog echt in het pannetje gebakken, en zo hoort het. Porties zijn erg groot en lekker, dus soms een voorgerecht delen.

Sfeer super, veel bezoekers blijven hangen. Heerlijke keuken, bediening uitstekend, echt een aanrader!

jee jee 8 mei 2012

Het is een vieze tent. Heel veel stoffige en vuile accessoires aan de muren. Kok/bediener staat rokend achter bar en keuken. Veel hergebruikte materialen, zoals salade en mayonaise. Ongehoord duur voor veel magnetronwerk en opvallend bizarre combinaties van ingredienten. Dit komt ook weer door hergebruik. Salades ed worden ter conservering verdronken in goedkope sladressing. Een eenvoudige sateschotel kost 18.50 en is een soort bruine soep met spinazie, aardappel (die merkbaar van een eerdere serving kwamen) en losse brokken vlees. Ter vermaak hebben wij er foto;s van genomen, maar het was om te huilen. Samengevat : ongepast duur voor een eetcafe, onhygienisch en ronduit slecht.

AnsOzkurt AnsOzkurt 10 maart 2012

Heerlijk eten, als je het iets anders wil bestellen dan op de kaart aangegeven? Geen probleem, aan alle wensen wordt tegemoet gekomen.
De porties zijn weldadig en de smaken zijn echt heerlijk.
Je kunt ook beter reserveren want het zit er altijd vol! dat zegt wel wat !!
Las net de recentie van Anoniem174 kunnen wij ons niet in vinden,
Flauw als je zulk een negatieve recensie schrijft het dan ANONIEM doet

beau54 beau54 2 februari 2012

Gisteren met een vriendin bij 't Plukje gegeten. Een eerdere ervaring was al heel erg positief en ook nu weer was het een uitzondelijk positieve ervaring. Het is een sfeervol restaurant waar je zeer vriendelijk wordt geholpen. De kaart is erg uitgebreid en met alles wat er nog te krijgen is buiten de kaart om wordt de keus wel erg moeilijk. Aangezien de porties erg groot zijn is het voor mij bijna onmogelijk om een voorgerecht én hoofdgerecht te nemen. De prijs/kwaliteits verhouding is buitengewoon. Je krijgt optimaal war voor je geld. Dit was niet de eerste, maar ook zeker niet de laatste keer dat ik een bezoek aan 't Plukje heb gebracht. Aanrader!!

JeskeM JeskeM 20 december 2011

Vorige week ben ik voor het eerst wezen eten bij t plukje in soest, ik had van vrienden gehoord dat het erg lekker eten is. Ikzelf werk ook in de horeca en ben dus nogal kritisch. Ik heb natuurlijk ook even de recensies op Iens gelezen. Over onderstaand bericht was ik ontzettend verbaasd. Ook ik ben vegetarisch en heb echt ontzettend heerlijk, lekker en uitgebreid gegeten. De wat oudere man in de bediening met duidelijk ontzettend veel ervaring heeft ons goed verzorgt. En veel respect voor de kok omdat ik later begreep dat ze alleen in de keuken stond. Nogmaals wat een gezellige zaak en heerlijk eten!! Wij komen zeker terug en absoluut een aanrader!!

Geef zelf je mening over 't Plukje