| Keuken | Eetcafé & Bistro |
| Huiswijn per fles | €14.50 |
| Huiswijn per glas | €2.65 |
| Openingstijden | 11.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
mrsjones 23 februari 2012 | |
Net als onderstaande reactie: vriendelijke bediening, gezellige inrichting. Eten echter zozo.
consument2 30 januari 2011 | |
Vriendelijke bediening, inrichting oke en gezellig, maar eten onder de maat. Vegetarische schotel is een poging tot, met wat toevoegingen uit de frituur. Kan echt beter. Spareribs vooral veel, maar matig van smaak (vooral zoet). In de frisse sorbet met citroenijs, was geen citroenijs te bekennen, was vast op. Kennelijk accepteren de meeste klanten het eten van dit niveau en vindt de kok dat prima,maar voor 25 euro pp kan ik elders lekkerder eten. |
marshallmaster 7 september 2010 | |
Afgelopen vrijdag met 5 personen ongereserveerd bij Robin Hood naar binnen gelopen. Na 2 minuten was er een plekje vrij. Heerlijke standaard rundercarpaccio gegeten en de mixedgrill was ook prima met mals vlees. Verder vond ik het gratis brood en het gratis laatste rondje er attent. Vriendelijk en bekwaam personeel, gezellige sfeer en goede prijs (35pp). Enige minpunt wat ik kan bedenken is de wat onfrisse en verouderde wc. Hopenlijk is de keuken netter... aanrader voor de binnenstad van Arnhem |
LisaMi 4 maart 2010 | |
Prijs-kwaliteit is goed. Vegetarische schotel is echt een aanrader! |
rctf79 14 november 2009 | |
Na een eerdere positieve ervaring in dit sfeervolle restaurant maar weer eens teruggegaan, maar dit maal was het aanzienlijk minder.
Geef zelf je mening over Robin Hood