| Keuken | Eetcafé |
| Huiswijn per fles | €10.00 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 17.30-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
P--- 19 maart 2012 | |
Afgelopen vrijdag hier gegeten en we waren aangenaam verrast!
eter71 17 februari 2012 | |
Dit is typisch een eetcafé. De menuprijs ligt onder de 25 euro. De kaart is nogal uitgebreid en wisselt ook regelmatig. Seizoensgerechten staan er ook op, zoals wildgerechten in de winter. Het is, gezien het type zaak en de massale toeloop, logisch dat je van de chef niet dezelfde individuele zorg voor de gerechten kunt verwachten als in een sterrenrestaurant, de drukke bezetting maakt het gebruik van vooraf bereide componenten noodzakelijk. Toch heb ik nooit het idee gehad dat men op grote schaal kant-en-klare happen van de groothandel serveert. Een enkele keer wil het wel gebeuren dat vanwege de drukte je vlees wat te rood of juist een beetje overdone uitvalt. In dat geval wordt er zonder gezever een nieuw stukje bereid, deze keer goed. Dat soort minpuntjes neemt toch niet weg dat het er best plezierig toeven is. De ambiance is gezellig maar ook weer niet studentikoos, wat je in een niet te dure gelegenheid in een universiteitsstad zou kunnen verwachten. Een goed gesprek met je tafelgenoot voeren is er niet echt bij, het is er altijd druk en de vele tafels staan nogal dicht bij elkaar. Maar het eten is er, dat durf ik na ettelijke bezoeken wel te beweren, beter dan wat je gezien het type restaurant mag verwachten. De porties zijn meer dan royaal, het is mij nog niet een keer overkomen dat ik mijn bord helemaal leeg kreeg. Niet zo duurzaam allemaal maar toch beter dan te kleine porties. De bijgerechten en garneringen zijn bij alle gerechten identiek maar het vlees of de vis zijn in het algemeen zeer redelijk bereid. Persoonlijk ben ik gecharmeerd van de variatie aan voorgerechten waarvan sommige behoorlijk fantasierijk zijn. Aardig is ook de verkrijgbaarheid van behoorlijk eetbare tot heel lekkere vegetarische maaltijden, dat is bij lange na niet overal het geval.
b8loe 29 december 2011 | |
laatst nog in dit café gegeten en het was heerlijk. De sfeer (het huiskamergevoel) en het eten kloppen met elkaar. de bediening is zeer aardig en was erg snel. heerlijk avondje gehad. |
Ril 11 november 2011 | |
Ik woon hier vlak in de buurt en ben eindelijk een keer in dit eetcafe gaan eten. Je hoort altijd goede verhalen over deze zaak en op een avond dat het overal leeg zat was het hier vol. Normaal gesproken een goed teken!. Je zit in deze donkere bistro achtige ruimte best gezellig. De jongens en meisjes in de bediening zijn aardig en redelijk rap. je eet hier een drie gangen menu voor 24,50 p.p. Al met al niet erg duur maar de kwaliteit van het eten viel me dan weer een beetje tegen. 3 verschillende voorgerechten met allemaal dezelfde groenvoer ondergrond. Grote borden met royale porties verklaren waarschijnlijk het succes..!
Borak 29 augustus 2011 | |
Zeer prettige en vlotte bediening in een gemoedelijke sfeer; Gezellige entourage met wisselende kaart; geen hoogstandjes,maar wel zeer smaakvol en verrassend en voor een eetcafe van uitstekende kwaliteit.
Geef zelf je mening over Eetcafé de Verbeelding