Ons café restaurant is sfeervol gelegen aan het Vlissingse Bellamypark en staat bekend om de ongedwongen sfeer.
In Soif kunt u genieten van mooie gerechten die met veel zorg bereid worden door onze koks. Wij werken met seizoensgebonden en dagverse producten. Het bedienend personeel is vriendelijk en erop uit u een onvergetelijke avond te bezorgen.
Kortom Soif is de plaats om te genieten!
Nabij de haven van Vlissingen zit restaurant Soif. Via de entree kom je binnen in het café waar je plaatsneemt voor een uitgebreide lunch of high tea. Langs de open keuken kom je in het restaurantgedeelte waar je 's avonds prima kunt dineren. Vooral de visgerechten zijn een absolute aanrader. Kies voor de mosselen of voor de luxe bouillabaisse met een halve kreeft. De presentatie is leuk en zeker niet afgezaagd! Het personeel is vriendelijk en oplettend: wanneer je voor de tweede keer langskomt herkennen ze je moeiteloos!
Enige restaurant dat echt propvol met gasten zat in deze maand maart. Onmogelijk normaal met elkaar te communiceren en het heen en weer geren tussen de tafels is irritant. ( mensen die of naar binnen buiten gaan of naar de separate wc's tussen de tafels). Het eten is niet verkeerd, echter de combinaties zéér apart. Moet je van houden. Dwz bearnaise saus met varkensvlees en aardappelpurée (oeff) of scampi piripiri als entree (een zwembad van vettigheid in een veels te groot bord) ; Geen mosselen, en weinig viskeuze, en als dagschotel bami?? Tja, een allergaartje dus. De menukaarten zijn overigs te vies om vast te pakken. Maar goed, dat is niet erg als de helft toch niet beschikbaar is. Kortom: voor mij niet nog een keer..
Restaurant en cafe in één. Leuke en lekkere dagschotels maar ook a la cart prima eten. Meerdere dagen gegeten en prima ervaring. Prijs is redelijk in verhouding tot kwaliteit, 3 man ong 125 euro a la cart met perfect voorgerecht. Kritisch puntje is dat de rare and medium entrecoutes toch wel erg op elkaar lijken. Gezelligheid top, leuke bediening, open aardig toegankelijk.
Het restaurant oogt modern, maar binnen is de afwerking alles behalve netjes. Bediening is net en correct, al is het jammer dat je met je rug naar de bar gezet wordt, waar duidelijk bekenden van de bediening aan het drinken zijn. Achteraf zelfs het gevoel dat het de eigenaar zelf is! Het eten is echter perfect. Zeker niet goedkoop maar anders dan anderen en gewoon erg lekker.
kan niet anders zeggen dan goed,uitstekende bediening fantastische chef leuk ingericht schappelijke prijzen waar je absolute kwaliteit voor terug krijgt,en zeker niet met een honger gevoel naar buiten komt,kortom echt een aanrader en als je al bent geweest ben je er niet meer weg te slaan,top restaurant ga vooral zo door......