Restaurant Binnen is gevestigd aan de Scheveningse boulevard.
Het tot in het kleinste detail verzorgde interieur straalt een ontspannen luxe uit. Heerlijke loungebanken en prachtig gedekte tafels nodigen u uit plaats te nemen en te genieten van onze veelzijdige kaart.
Laat u in de watten leggen door onze professionele en gastvrije staf.
Wees welkom, en kom Binnen!
Zondag 5 februari heb ik bij Binnen gegeten. Super vriendelijke, vlotte bediening, een heerlijk theatermenu (19,95) en een hele gezellige ambiantie! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Op 4 november jl. met 8 mensen bij Binnen gegeten ter gelegenheid van ons huwelijks- jubileum. Het was in één woord fantastisch. Sympathieke, vriendelijke bediening. Hoewel de keuzes gevarieerd waren, hoefde er niet lang op het serveren te worden gewacht. De kwaliteit van het eten was uitstekend. Heel sfeervol in de avonduren. Het restaurant is beslist een aanrader!!
heerlijk eten!echt heerlijk dat maakt het wel iets minder omdat het personeel je gewoonweg niet ziet zitten maar ondanks dat komen wij hier heel vaak terug omdat het eten er echt heerlijk is!het is trouwens ook een hele mooi zaak leuk ingericht ziet er goed en strak uit! neem alleen ander personeel aan
Gisteren avond erg goed gegeten bij Binnen. Wat zeg ik, goed? Het was fantastisch. Eenmaal de eendenborstfilet, eenmaal de runderreepjes. Beiden waren wij ontzettend tevreden. Ook de service helemaal top, vriendelijk, vlot, alert. Zelfs met de ietwat erg "aanwezige" klanten naast ons bleven ze beleefd en geduldig. Petje af! Komen zeker terug!
Gisteren geluncht bij Binnen,het eten was wel ok, maar ondanks dat het niet echt druk was hebben we best lang moeten wachten op onze broodjes en drankjes..
Maandag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Opmerkingen
In de winter maandag gesloten met uitzondering van de schoolvakanties.