Grand-café Binnen over zichzelf

Restaurant Binnen is gevestigd aan de Scheveningse boulevard. Het tot in het kleinste detail verzorgde interieur straalt een ontspannen luxe uit. Heerlijke loungebanken en prachtig gedekte tafels nodigen u uit plaats te nemen en te genieten van onze veelzijdige kaart. Laat u in de watten leggen door onze professionele en gastvrije staf. Wees welkom, en kom Binnen!

ActiviteitenRestaurant
KeukenHollands, Internationaal, Wereldkeuken & Frans-internationaal
Open
Lunch
Diner

25 mei 2013

Gisteravond weer bij Binnen gegeten. We waren er wel eens eerder geweest maar het restaurant is geheel vernieuwd, heel mooi geworden. Behoort duidelijk tot de mooiste restaurants op de boulevard. Ook het personeel was heel vriendelijk en we zijn heel gastvrij onthaald door de eigenaar. De vitello tonato was heerlijk, de tbone van lam zeer smakelijk. Echt voor herhaling vatbaar!

Gegeten op: 24 mei 2013.
DirkNed
DirkNed
Proever in spe

5 april 2013

Eten was erg lekker de bbiefstuk was alleen wat taai. Verder was de bediening heel slecht. Ik ben hier met mijn vriend wezen eten op een dinsdag dus was het er erg rustig. Bediening stond met twee meiden waarvan een niet achter de bar vandaan kwam. De ander kwam oms de kaart brengen nam de bestelling op en ging dan hangent bij de bar staan met de rug naar de gasten toe.oen ze de gerechten kwamen brengen werd er nuet gevraagd of wij nog wat wilde drinken hebben hier zelf om moeten vragen toen ze weg wilde lopen. Cerder hebben wij nooit de dessertkaart gehad en konden wijhier niet om vragen omdat ze met haar rug naar ons toe stond

anne57
anne57
Proever

25 januari 2013

we kwamen een bakkie doen messchien wat eten.
begin was god lekere chocolade melk met slaghoom.
appeltaart was goed.
2e ronde moesten we lang wachten op het drankje maar eigelijk hadden we totaal messchien wel 3 drankjes kunnen hebben.
vroeg om een bitterlemon en kreeg in 10 min bitterballen helaas was het verkeerd begrepen.
ander colega had het mooi opgelost en kregen gratis de bitterballen die we eigelijk niet hadden besteld.
wouden afrekenen druurd 15 min tafels dekken was belangrijker.
bij het af rekenen en afruimen werd ons niet gevraagd of alles naar wens was en afreken geen bedankje en geen tot ziens.
bij het wegaan werden we toch bedankt en dat vond ik van haar heel netjes .
maar is een mooie zaak maar was rustig en jammer dat er veel fout ging maar zou keus wel weer terug komen maar moet wel beter op de rustige dagen

Gegeten op: 25 januari 2013.
leon17
leon17
Proever

30 december 2012

Het eten was prima alleen de service van vooral de leidinggevende was dramatisch. We hadden aangegeven of de salade ook in een kleiner portie kon en dat iemand lactose intolerantie heeft. Dit was allemaal geen probleem volgens de ober. Toen de borden op tafel kwamen bleek de salade een grote portie te zijn met melkproducten erbij. We hebben dit aangegeven waarop de leidinggevende met ons in discussie ging. Wij vonden het erg jammer dat er bji ons niet aangegeven was dat het niet mogelijk was om een kleinere salade te serveren en dat er ook geen rekening is gehouden met de lactose intolerantie. Een slechte ervaring bij dit doorgaans leuke restaurant.

Gegeten op: 30 december 2012.
anoek3
anoek3
Fijnproever

12 december 2012

Aardige ontvangst bij binnenkomst, je voelt je meteen welkom.
We besloten tot een theatermenu, dat zag er op de kaart aantrekkelijk uit en was inderdaad ook lekker. Eén van ons zessen besloot tot wat anders: mosseltjes met daarna als hoofdgerecht een ossenhaassaté, ook niets mis mee. Vriendelijke, vlotte service. Leuk om te merken dat na wat jaren (we waren hier al een paar keer eerder, o.a. 2007) het ons nog steeds prima bevalt hier. Mag als punt van kritiek gelden het feit dat kraanwater niet tot de mogelijkheden hoort. Kom op Binnen, daar moet nog wat aan gebeuren en dan is het helemaal dik voor elkaar. Al met al blijven we graag hier terugkomen!

Gegeten op: 9 december 2012.
Loes
Loes
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over Grand-café Binnen

Schrijf hieronder je recensie over Grand-café Binnen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag en Woensdag10:00 - 01:00