LisaV 9 augustus 2011 | |
Op eerste gezicht niet hele hoge verwachtingen van dit restaurant, de inrichting is namelijk een beetje gedateerd. Maar dit past eigenlijk wel bij Restaurant Bon. Goede service, gratis brood van het huis met kruidenboter, het zijn de kleine dingen die het hem doen. Het eten was ook erg lekker, de geitenkaasmousse met nootkruimels is zeker een aanrader. Het was jammer dat het die dag regende, anders kan je namelijk ook heel leuk buiten op het terras zitten. |
leonne 22 juni 2010 | |
Op een heerlijke avond aten we gezellig op het terras.
pels 30 mei 2010 | |
Mijn favoriete restaurant om goed te eten in ongedwongen sfeer op een mooie locatie met prachtig uitzicht over de sluis en de polder. De bediening is vriendelijk en correct, het eten is altijd uitstekend. Het terras is ook een prima plek om lekker bij te komen na het varen of fietsen. TOP! |
Proever26334 26 november 2004 | |
Voor een lunch op een zonnige dag is dit een heerlijke plek, aan het water. De kaart is niet heel uitgebreid, en sommige gerechten die we wilden bestellen waren er niet meer. Maar wat we uiteindelijk op ons bord kregen, was heel lekker. |
Geef zelf je mening over cafe restaurant Bon