ActiviteitenGrand café, Bistro, Afhalen
KeukenVegetarisch, BBQ/grill, Pannenkoeken e/o poffertjes & Internationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

18 mei 2013

Prettig verwelkomd door het personeel.
Vooraf Rundercarpaccio welke duidelijk zelf gemaakt was van prima ossehaas. Hoofdgerecht entrecote, precies gebakken zoals door mij gevraagd. De sorbet als dessert van homemade ijs sprong er evneens positief uit. In combinatie met de livemuziek goede ervaring

Gegeten op: 4 mei 2013.
Tweel
Tweel

11 mei 2013

Onlangs geluncht. Jammmer dat na hun verhuizing naar een grotere zaak het terras voor het grootste deel in de schaduw ligt. De bediening is onervaren. Wij kregen een latte machiatto in een koffiekopje en daar betaal je 3,50 voor! Toen ik daar wat over zei werden wat schouders opgehaald. De eigen gemaakte rosbief is lekker maar er mag wel wat meer op een broodje.

Gegeten op: 20 april 2013.
MvdE
MvdE

23 juli 2012

Restaurant Seventies Eighties van uitbater Rob van der Tweel is een prima lokatie om ongedwongen een hapje te eten. De kaart is niet heel uitgebreid, maar het eten is prima van kwaliteit. De kip op stok (Varkensaté) is duidelijk handgemaakt van eerste keus kipfilet, de Biefstuk 70-80 is mals en smaakvol.
Bij een goede biefstuk is er maar één ding vervelender dan slechte kwaliteit vlees, en dat is een bereiding die je niet wilde (te lang of juist te kort gebakken). Bij 70-80 heb ik daar nog nooit last van gehad, het is altijd precies zoals ik heb aangegeven (in mijn geval medium-rare). Ze hebben beperkte zitplaatsen, maar het is zelden vol. Soms live muziek, maar dat begint pas later op de avond.
Het is absoluut een pluspunt dat het eetcafé tegenwoordig rookvrij is, vroeger had je als niet roker geregeld last van rokers aan de bar.
Het personeel is overwegend vriendelijk, een enkele leer wat nors afhankelijk van wie je treft.
Ook met onze kinderen eten we er geregeld, en dan is er altijd een kleurplaat met potloden voor ze!

Marcel_l
Marcel_l
Topproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

3 september 2007

Leuke combinatie van goed eten en goede ;-) muziek. Gemiddeld 30+ wat wij wel erg prettig vinden. Enig in z\'n soort in Almere.

Proever49455
Proever4945...

2 september 2007

Eindelijk iedere week live muziek. Vaak erg druk maar wel leuk!!

Proever49455
Proever4945...
Proever in spe

Alle 6 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Grand Café Seventies Eighties

Schrijf hieronder je recensie over Grand Café Seventies Eighties. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Donderdag12:00 - 21:00
Vrijdag en Zaterdag12:00 - 21:30