| Keuken | Eetcafé |
| Minimum menuprijs | €16.00 |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jennykanters 13 mei 2012 | |
Via de smartfoon op zoek gegaan naar een gezellig betaalbaar eetcafé in het centrum van gorinchem. De reacties op iens beloofde ons veel goeds. Uitstraling van het pand was schitterend. Bij de entree leken wij iets onzichtbaar. Konden we nu gewoon gaan zitten, of worden we geplaatst? Echt druk was het niet. Uiteindelijk aangesproken door een man die wij slecht konden verstaan, en aan een tafel geplaatst. Het menu van 16 euro wat op eind staat hebben ze al lang niet meer. Het was ook niet naar onze wens, dus toch maar voor de kaart gegaan. Voorgerecht je was okee, hoofdgerecht niet echt, tong was waterig en niet vers en helaas ook geen noordzeetong . Wel specifiek naar gevraagd! De aangerade ijsfondue als dessert genomen, ik snap het bijzondere hier niet zo van. Er worden wat bakjes fruit, popcorn en sausjes neergezet. Dan komt er een hondenbak met dampende stikstof en ga je het fruit in de stikstof bevriezen met een laagje room of saus eromheen. Werkelijk fantasieloos dessert. Om van die prijs maar niet te spreken. Uiteindelijk hadden wij na de rekening niet het idee dat we qua prijs bij een eetcafe hadden gegeten. Dure zaak met een scheve prijs-kwaleitsverhouding. Misschien moeten we de resecies niet altijd zomaar vertrouwen voortaan. |
Kleineeter 20 februari 2012 | |
Afgelopen donderdag weer eens lekker ongedwongen een lekker hap wezen eten in dit gezellige restaurant. Het was uiteraard weer zoals gewoonlijk erg lekker met prima bediening. |
-sanne- 11 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten op een woensdagavond, gezellig druk en prettige bediening. |
pien12 24 juli 2011 | |
Lekker gegeten gister, leuke sfeer. Bijna alle tafels bezet, maar de bediening nam nog steeds de tijd om een praatje te maken. Een aanrader. |
aoosten 21 juli 2011 | |
Van de week weer met een paar vriendinnen gegeten bij de Hoofdwacht. Was weer lekker en gezellig. Leuke kaart met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een gezellige sfeer. Omdat het voor ons allemaal centraal gelegen is en altijd goed bevalt, doen we dit al jaren. Leuk terras, vriendelijke bediening, goeie koffie! |
Geef zelf je mening over De Hoofdwacht