| Keuken | Argentijns, Braziliaans, Mexicaans & Chileens |
| Minimum menuprijs | €14.00 |
| Huiswijn per fles | €17.25 |
| Huiswijn per glas | €3.10 |
| Openingstijden | vanaf 17.00, ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
midautumn 2 oktober 2011 | |
Wij waren hier met een vriend van ons op 23 september wezen eten. Wederom waren wij zeer tevreden over de kwaliteit en hoeveelheid. Alleen het gekruid brood was echt veels te zout. Maar het vlees van de hoofdgerechten was uitmuntend gebakken en gebraden. Ook de bediening was zeer vriendelijk en grappig. De dame was niet te flauw om ook af en toe wat grapjes te maken met ons. Net als ons vorig bezoek zijn we zeer tevreden over dit niet al te duur maar zeker lekker en sfeervol restaurant. We komen zeker weer terug.
Kerkhoven 22 juli 2011 | |
Uitgebreide en bijzonder kaart. De uitvoering was alleen helaas wat matig. Wel ontspannen sfeer, alleen de bediening is vrij langzaam (pas bij Zuid Amerikaans, dat dan weer wel) en het is erg lang wachten op je bestellingen. |
igraauw 24 december 2009 | |
We aten hier met 2 personen a la carte, 4 gangen. Zeer uitgebreide kaart, met op het oog originele gerechten. In werkelijkheid was het allemaal weinig subtiel. Voor- en tussengerecht (avocado/kipsalade, spiesje van gehaktballetjes, kwartel, bonensoep) waren redelijk tot goed. Wel overal hetzelfde garnituur bij. Hoofdgerechten (trio van lamsvlees, mixed-grill) waren matig. Vlees te droog, saus te overheersend. De gerechten waren flink aan de maat, eigenlijk te groot voor 4 gangen, maar daar had de bediening al voor gewaarschuwd. De bediening was attent en netjes. Inrichting druk (veel frutsels) en vol. Prijzen veel te hoog voor de geboden kwaliteit. Al met al zullen we hier niet snel terugkomen. |
Mr. JV 1 juni 2008 | |
Aan de rand van Rosmalen ligt dit restaurant, op een plek waar je het zo snel niet verwacht. Binnen waan je je echter in een andere sfeer; een leuk ingerichte ambiance, volledig aan Zuid-Amerika aangepast. De bediening is aardig en het eten wordt vlot gereserveerd. Wij hadden een mixed voorgerecht van diverse hapjes, gevolgd door een tapas-schotel voor twee personen. Lekker gegeten voor een zeer schappelijke prijs! |
Proever46041 15 maart 2008 | |
Heerlijk eten in een sfeervolle omgeving met vriendelijke bediening. Nu alleen nog het rookverbod! Tappas menu een echte aanrader |
Geef zelf je mening over Casa Don Arroyo