| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
hf-lekkereten 21 januari 2012 | |
Vanavond hier gegeten. Bediening vriendelijk. Eten was heerlijk, had Menu Palfrenier besteld (rundercarpaccio, gevulde zalmfilet, creme brulee). Ook de dagmenu was erg lekker. |
sboo 11 mei 2011 | |
Prima zakelijke gelegenheid. Ik ben hier voor een cursus afgelopen 2 dagen geweest (met overnachting). Ontbijt, lunch en diner zijn prima in orde en worden geserveerd in een uitnodigend ingericht restaurant. Personeel is snel en correct in de omgang. |
Garmt vS 21 maart 2010 | |
Goede service, erg mooi gelegen plek, goed decor, heel aangenaam gezelschap aan de eettafel. Echter, de kok was afwezig of dronken, want het eten viel zo ontzettend uit de toon.... Speenbig die naar keiharde gezouten spek smaakt, quiche die van binnen nog ijskoud is, alle gerechten (van kalfsoester tot quiche) op hetzelfde 'bedje van groentes met aardappel (en dan aardappelkroketjes erbij serveren)... De steak tartare zat eenzaam op het bord van mijn tafelgenoot op garnituur te wachten, dat arriveerde toen wij al bijna klaar waren. De bediening probeerde alles om het te redden, boden een drankje van het huis aan, maar dat kan niet verhelpen dat eten van dit niveau zelfs in een eetcafe nog teruggestuurd zou worden - terwijl de prijzen toch meer in de richting van de chique omgeving zijn. |
JerryVivid 19 augustus 2009 | |
Twee dagen verbleven en gegeten. Uitstekend! Goede bediening en goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook het dagmenu van 33,50 is prima. |
Geef zelf je mening over Ernst Sillem Hoeve