KeukenFrans
Openingstijden17.00-22.00

sas70 sas70 25 januari 2012

Gevarieerde kaart. Heerlijk eten. Porties precies goed. eerder teveel dan te weinig. Super vriendelijk personeel. Warme en gezellige sfeer. Voor 35 euro drie gangen, inclusief drankjes en zelfs nog een kopje koffie ter afsluiting. Wat wil je nog meer? Hier gaan we zeer zeker nog vaker naartoe!

Mark uit Utrecht Mark uit Utrecht 22 januari 2012

Voor de prijs van euro 34,50 krijg je voor-, hoofd- en nagerecht maar ook de drank is inclusief. Er is keuze uit vlees- en visgerechten en voor zowel voor- als hoofdgerecht een vegetarische keuze. De bediening bestaat uit vriendelijke meiden met service. Het interieur doet je denken aan een strandtent en is met stijl vormgegeven. De gangen volgen elkaar met een goede snelheid op en zijn behalve mooi opgediend ook erg smaakvol.

Pinky95 Pinky95 12 januari 2012

Op 2e kerstdag hier met mijn vrouw gegeten en van een heerlijk diner genoten. De kaart was speciaal voor deze avond samengesteld en zoals voor Zilt & Zo gebruikelijk met een prijs inclusief drinken! (bier/wijn/fris + koffie) Dim sum als voorgerecht was uitstekend, het stoofpotje van wild overheerlijk en dessert van ijs en appeltaartje ook goed.

Kruidnoot Kruidnoot 25 november 2011

Gemiddeld restaurant, je krijgt waar je voor betaald. Hier en daar is verbetering mogelijk maar over het algemeen goed eten, goede bediening en uistekend decor.

coesel coesel 20 november 2011

Gisteravond met 3 personen gegeten. Het restaurant zat vol, maar we werden verzorgd of we de enige gasten waren. Ik zou werkelijk geen enkele aanmerking kunnen maken. Er waren zelfs dekentjes aanwezig om buiten even een rookpauze in te lassen. Alles was PERFEKT ! Bediening vrolijk, vriendelijk, gastvrij, attent. Goed team. Eten PERFEKT ! Dessert PERFEKT. En zelfs na zo'n geweldige avond was de rekening PERFEKT. Kortom: we komen zeker terug !

Geef zelf je mening over Zilt en Zo