Lekker gegeten als onderdeel van een arrangement op Texel. Alleen het hoofdgerecht bestond uit een te grote zalmmoot, die we deels hebben moeten laten liggen.
Dit restaurant heeft een fresh up nodig. Met name in de bediening weet men niet hoe om te gaan met snelheid, service, uitstraling en horeca normen.
Kortom, tijd voor Herman helpt ???
In de koude januarimaand een weekendje weg op Texel en als er dan bijna niets open is in den Burg beland je gauw in hotel Lindeboom.
De brasserie en het om de hoek gelegen Schoutenhuys horen bij elkaar en hebben dezelfde keuken. De brasserie is wat uitgebreider en iets duurder. Omdat we de ene avond in het Schoutenhuys en de andere avond in de Brasserie aten viel het heel erg tegen dat we beide keren hetzelfde garnituur op onze borden kregen, ook al bestelden we verschillende hoofdgerechten. De kwaliteit was niet super tegen iets te hoge prijzen.
Beide restaurants scoren wel hoog qua ambiance en inrichting, alsmede de bediening.
De kroon op ons eerste bezoek aan Texel was het verblijf in de Lindeboom. Een rondje langs alle restaurants van de Lindeboom was een voortreffelijke gevarieerde culinaire ervaring. Het vriendelijke personeel gaf ons een ouderwets gevoel van een welkome gast.
Mooie locatie aan het plein, groot terras, aardige bediening. Het plaatselijke bier, Skuunkoppe, smaakt prima. Het eten ontstijgt het Van der Valk niveau nauwelijks, de prijzen doen dat echter wel. Grote porties met een flinke berg sla, helaas zonder dressing. Het hotel is daarentegen voortreffelijk; wij hadden een mooie kamer met airco, prima bedden en een voortreffelijke douche.