Op één van de mooiste en oudste locatie van Nijmegen Oost ligt huiskamer restaurant Tante
Koosje. Waar vroeger Koosje een snoepwinkeltje runde in het toenmalige tramstation is nu dit
gezellige restaurant gevestigd. In het interieur worden oude en nostalgische elementen gecombineerd
met moderne en trendy details. De menukaart is internationaal met verrassende maar ook herkenbare
gerechten.
Ideaal voor vegetariers: verrassende combinaties. Prettige bediening. Leuk pand. Goed geprijsd. Het wachten op het hoofdgerecht was wel wat aan de lange kant, dus ga hier niet heen als je even snel wat wilt eten voor de film. Verder helemaal niets op aan te merken.
Heel leuk met z'n vieren gegeten bij Tante Koosje. Het eten was goed zonder echt uit te blinken, maar de service was uitstekend; net als de sfeer en entourage. In een gezellige serre zit je koninklijk.
Wat een leuk, goed restaurant.
Staat nu op nr. 1 in NL voor mij.
Omdat de prijs echt prettig is, ook de bediening is prettig en persoonlijk en je hebt het idee dat je sjiek aan het tafelen bent totdat je de rekening krijgt en die zo meevalt.
Je hebt op de menu kaart diverse mogelijkheden, zoals het verrassingsmenu. Je kan kiezen hoeveel gangen etc. De ambiance is sfeervol. Er is ook een "kamer" met 4 tafels. Iets knusser. Echt top! Ligt aan een hoofdweg tussen Berg e Dal en Nijmegen.