| Activiteiten | Sandwichshop, Afhalen | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Lekkere lunch of eenvoudig diner; alles is goed. Ook met kinderen. Aanrader!
Lekker gelunched hier afgelopen week. Niet te duur en alles was snel klaar en vooral erg lekker.
Een uitstekende plek om tijdens of na het winkelen te lunchen of een vroeg diner te nuttigen. Verrassende gerechten met goede ingrediënten. De gerechten staan snel op tafel en de bediening is goed.
We hebben er afgelopen week 2x gegeten. Mijn vriendin was onder de indruk van de soepen en de tonijnsalade. Nu niet eens met tonijn uit een blikje maar met een stuk gegrilde tonijn. De tonijn was nog mooi rood van binnen. Ik was zeer tevreden over de specialiteit van de dag (Sis-kebab van kip, ossehaas en lamsgehakt) met friet en een heerlijke bonensalade. De tweede keer heb ik de gewokte ossehaaspuntjes gegeten. Ook dit gerecht was zeer goed bereid en had veel smaak. Er wordt gelukkig gewerkt met verse ingrediënten en dit proef je ook.
Trendy lunchroom, goede kaart, leuke tent, gemeleerd publiek en goed personeel. Ontzettend lekker eten wat we snel geserveerd kregen. Enige minpunt: de eigenaar (?) was erg aanwezig, en niet op een positieve manier. Gezien de hoeveelheid personeel had die wat ons betreft beter thuis kunnen blijven.
Een bedrijf waar NIEMAND iets snapt van klantvriendelijkheid of service.
Men doet maar wat als een stelletje kippen zonder kop.
Vandaag 45 minuten gewacht op twee simpele broodjes. Bij de vraag om dan de drank van het huis te krijgen ter compensatie werd door de eigenaar dit afgewimpeld met "er gaat wel eens wat mis" en "het meisje is net nieuw hier", dit terwijl hijzelf degene was die de bestelling kwam opnemen. Lekker professioneel, je medewerkers voor schut zetten op een vol terras. De rekening was €16, de drankjes €6, had hij die €6 ter compensatie ons gegund als service voor het lange wachten, had hij wellicht nog klanten behouden, nu is New Dutch ze kwijt, net als hun naam! Wij gaan hier nooit meer komen en zullen ook iedereen dit afraden te doen. Het eten is niet bijzonder en de sfeer laat te wensen over. Maar bovenal de kinderachtige onprofessionele klantonvriendelijke houding tegenover klanten doet ons niets anders concluderen dan dat deze mensen maar een ander vak moeten kiezen, want dit vak snappen ze niet!
Slimme PR, new Dutch, helaas komt er geen volgende keer!
Schrijf zelf een recensie over New Dutch
Schrijf hieronder je recensie over New Dutch. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Woensdag | 10:00 - 18:00 |
| Donderdag | 10:00 - 21:00 |