KeukenIndiaas

15 april 2013

Met vrienden gisteren wezen eten. Het was net of we weer in India waren. Aardige bediening, super lekker eten en gezellige muziek. We hadden drie hoofdgerechten en twee bijgerechten, vlees was super mals en smaken waren goed in balans. Als je voor pittig wil, dien je voor de twee pepers te gaan, dit wordt op de kaart aangegeven. De chai tea is zeker net zo lekker als in India. Namaste

micha5
micha5
Proever in spe

7 januari 2013

Heerlijk vegetarisch gegeten vandaag, no-nonsense, erg smaakvol en voedzaam. precies wat je van een Indiaas restaurant verwacht. Bediening vriendelijk, en alles netjes.

Gegeten op: 7 januari 2013.
kristofderidder
kristofderi...
Proever in spe

21 december 2012

Vanavond met mijn vriendin om onze vakantie in te luiden, bij dit restaurant geweest. We zijn beiden gek van Indiaas eten, en ondanks dat we zelf in Arnhem wonen, waren we uitgerekend hier nog niet geweest, terwijl het al wel een tijdje op ons lijstje stond :-)

We hebben eigenlijk niets dan lof voor onze ervaring bij Kohinoor of India. We hadden niet gereserveerd maar konden toch vrij snel direct: we werden even aan de bar gezet en kregen wat te snacken voor tijdens het wachten. Het tafeltje werd ondertussen opgeruimd en schoongemaakt.

Vanaf het begin tot het eind is zowel de service als de kwaliteit van het eten prima geweest. Twee leuke en vlotte gastheren maken zo'n avond compleet. Vooraf hadden we een Indiaas kaasje met wat sla en wat knoflook Naan brood; alles smaakte erg vers en goed. Onze hoofdgerechten waren een lams- en kipgerecht. Ook beiden erg lekker. Hoewel we erg vol waren, waren we toch gezwicht voor een ijs-dessert en ook deze waren beiden uitstekend.

De rekening voor 3 gangen is normaal aan de prijs. We komen zéker terug!

Gegeten op: 21 december 2012.
cve1975
cve1975
Expertproever

24 november 2012

Het eten was prima. Meestal bestel ik kipgerechten, dus ik realiseerde me pas halverwege dat ik geen lam zat te eten zoals ik dit keer had besteld, maar kip. Het gerecht was desondanks wel heerlijk. Verder hadden we naan en raita besteld, we moesten de bediening hieraan herinneren toen het hoofdgerecht was opgediend. Jammer genoeg was de papaya die ik na had, heel erg warm. Fruit moet m.i. liefst wat koeler zijn. Al met al is het eten wel goed en bediening vriendelijk, maar hebben ze wel een aantal steekjes laten vallen.

Gegeten op: 24 november 2012.
SandraB
SandraB
Meesterproever

5 november 2012

Heerlijk eten kent dit restaurant. Ik heb hier gekozen voor een gerecht waarbij ik kip keeg met champignons in een medium gekruid sausje. Leuke bediening, je wordt er vriendelijk geholpen.

Boui
Boui
Topproever

Alle 23 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Kohinoor of India

Schrijf hieronder je recensie over Kohinoor of India. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.