| Activiteiten | Eetcafé | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Best makkelijk en lekker, en het ziet er nog altijd leuk uit vanbinnen.
Jammer dat ook bij deze lunch weer bleek dat vooral het langer in dienst zijnde personeel er te goed van doordrongen is dat het blijft lopen, op welke toon je de gasten ook aanspreekt.
Leuk bruin café, met Mariabeelden, kruizen en rozenkransen als decoratie. Diverse bieren op tap, maar ook de wijn smaakte prima. Ons grote gezelschap (negen personen) werd gastvrij ontvangen. Ondanks dat we later aan tafel gingen dan gereserveerd, waren de gastheren erg vriendelijk. We werden regelmatig van nieuwe drankjes voorzien, zonder dat de bediening opdringerig was.
Als amuse van het huis kregen we een zwezerikbitterbal, lekker! Ik koos voor de saté, volgens de kaart een klassieker van de zaak. Een aanrader. Lekker mals vlees in een pittige satésaus.
Kortom; leuke sfeer, vriendelijke, flexibele bediening, lekker eten voor een schappelijke prijs. Ik ga Het Elfde gebod zeker weer bezoeken als ik nog eens in de stad ben!
Het eten is erg goed bij dit apart ingerichte eetetablissement. De bediening is echter bedroevend en dan met name doelend op de grijs gestekelde ober. Deze man heeft niets meegekregen van klantvriendelijkheid. Erg jammer van dit restaurant want de overige ingrediënten zijn zeker aanwezig!
Katholiek abdij-achtig gezellig met die tientallen kruizen aan de muur. Vriendelijke snelle en correctie bediening. De biefstuk was perfect medium, de friet zeer goed, maar de spare ribs iets te vettig en een beetje saai gemarineerd. Netjes dat je vooraf chorizo en olijven krijgt.
Top gegeten voor een redelijke prijs. leuke gevarieerde kaart en zeer vriendelijke bediening. Meisje in bediening was nieuw en wat onzeker, maar wist dit met charme goed op te lossen. Aangenaam verrast bij mijn eerste bezoek. Aanrader!
Schrijf zelf een recensie over 't Elfde Gebod
Schrijf hieronder je recensie over 't Elfde Gebod. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | vanaf 11:00 |
| Lunch | 11:30 - 15:30 |