Ik woon er vlakbij maar ik kom hier zelden of nooit.
Twee keer heb ik er afgehaald. Een keer ossehaas met zwartebonensaus en een keer Gado Gado.
De ossehaas was redelijk maar niet bijzonder goed. Niet veel beter of slechter dan bij de meeste buurt chinezen.
De Gado Gado was ronduit slecht. Hoofdzakelijk tauge met een paar sliertjes wortel, een enkel flintertje komkommer en dorweekte stukjes kroepoek. Alles dreef in verdunde pindasaus.
Jammer, want het is lekker dichtbij maar hier ga ik niet meer naartoe.
Prima restaurant, voor 15 euro heb je 2 uur lang de gelegenheid van het menu te bestellen. Hele leuke bediening en goed eten. Met twee personen kun je dus makkelijk onder de 40 euro blijven.
Wat mij betreft 1 van de betere Chinese restaurants in Rotterdam. Deels opgegroeid in Azie ben ik behoorlijk kieskeurig. Ze hebben er de standaard (Hollands Chinese) hap maar ik ben vooral fan van de specialiteiten. Toen ik nog in de buurt woonde, bestelde ik er regelmatig. Helaas bezorgen ze niet op m'n huidige adres. Een goede vervanging heb ik nog niet gevonden. Naast het heerlijke eten is Kitty, de eigenaresse en gastvrouw zeer vriendelijk en kent de vaste gasten zelfs bij naam. Naast het heerlijk eten, voel ik me er altijd erg welkom.
Heerlijk gegeten in dit restaurant. Vooral de Tjiew Jiem Ha (garnalen met verse pepers en speciale saus) was verrukkelijk!!
Het restaurant zelf is niet bijster trendy, maar je zit heerlijk (je kan lekker natafelen) en is erg knus. De attente gastvrouw en het eten maakt dat dit een uitstekende restaurant is. Heb ons voorgenomen om alle specialiteiten een keer uit te proberen!!
PS: Ze hebben ook een bezorgservice; super makkelijk (en snel) en even zo lekker.