Robert49 11 april 2012 | |
Prettige en attente ontvangst. Gevarieerde menu- en wijnkaart. Zowel de gekozen kabeljouw als de biefstuk waren van uitstekende kwaliteit aangevuld met passende groente en gebakken aardappeltjes in schil. Jammer dat wij er niet in de buurt wonen! |
Heitkonig 9 maart 2012 | |
Wij hebben hier onlangs heerlijk gegeten. Het restaurant is heel sfeervol, de bediening attent en vriendelijk. De hertenfilet en de Veluwse eendenborst waren botermals. De kleine aardappeltjes vonden we er niet zo goed bij passen, maar voor de rest was het heel goed. Wij komen graag nog een keer terug. |
relaxeenbeetje 23 oktober 2011 | |
uistekend eten, zeer gastvrij en flexibel, als ik in de buurt zou wonen, zou dit een van mijn vaste adressen worden. |
eetklup 17 september 2011 | |
Zeer sfeervol restaurant, prettige bediening, heerlijke stoelen, prima eten en lekkere wijn.Een groot voordeel is dat er ook gerechten zijn voor kleine eters. Geschikt voor een verjaardag en voor een intiem diner door de goede indeling. Er is veel aandacht voor streekproducten. |
elzaard 24 juli 2011 | |
Prijs/kwaliteit perfect! Hier kun je ontzettend leuk dineren, zowel met partner als met een groep (bijv. vrienden of moeder/zussen). Als je vantevoren wensen doorgeeft wordt daarmee rekening gehouden. Eten altijd heerlijk. |
proever41 11 juli 2011 | |
Gelegen op een prachtige locatie kookt Andre heerlijke gerechten. De kaart wisselt met de seizoenen mee. Je wordt hier in de watten gelegd. De bediening is zeer vriendelijk en alert.
Maruseru 18 november 2010 | |
Zeer verzorgd restaurant met sfeervol interieur. Mooie kaart met goed uitgevoerde gerechten. Wij komen graag terug. |
Hel1 8 oktober 2010 | |
Met grote groep heerlijk gegeten. Alle gerechten (4 gangen) waren van top kwaliteit. Het voorgerecht was een verzameling van verschillende visgerechten (sashimi-achtig) en was zeer smaakvol. Het vis hoofdgerecht, kabeljauw, werd met smakelijke groentensaus geserveerd. Bediening attent en vriendelijk. De inrichting heel gezellig met kleine nisjes waar je heel romantisch kunt dineren. Ook de tuin is fraai ingericht. Ongelofelijk om voor zoveel mensen alles zo perfect voor elkaar te hebben! |
P.Bosch 23 maart 2009 | |
Wat een prima restaurant is dit.Een 5 gangen verrassings menu genomen.Wat een voortreffelijke kok is Andre.En het dessert was werkelijk tong strelend.En dan ook Anita als gastvrouw is de hele avond compleet. |
Proever50172 28 september 2008 | |
Het zo sfeervolle servies is veranderd in modern, maar ook voor het overige is de allure verdwenen.
Geef zelf je mening over De Veldhoeve