Reserveer nu

1 2 3 4 5 ouder »

jan_everts jan_everts 2 mei 2012

Heerlijk gegeten afgelopen zondag. Tempo van opdienen van gerechten was precies goed. Sfeer en vriendelijke bediening hielpen om er een genot van te maken hier te eten. Doen we zeker nog een keer.

Ellen239 Ellen239 27 april 2012

Mooie plek in Zwolle in een historisch pand wat in zijn waarde is gelaten. Een prettig restaurant met goede bediening en heerlijk eten. Ben hier nu twee keer geweest en kom hier zeker nog weer terug. Fijne menu's, heerlijk eten voor een redelijke prijs.

CWF CWF 24 april 2012

Het eten was heerlijk, verfijnde smaken, mooie porties. Het ontvangst en de bediening waren zeer gastvrij. Ik vind het zeker een aanrader!

paul_willems paul_willems 22 april 2012

Enorm gastvrij en vakkundige bediening die perfect rekening houden met de wensen van de klant. Bovendien een heerlijk drie gangen verrassingsdiner met heerlijke wijnen! Echt een aanrader in een schitterende locatie.

hoebink hoebink 17 april 2012

Afgelopen zaterdag wezen dineren met zijn 2tjes. Vriendelijk en hartelijk ontvangen. Gekozen voor verrassingsmenu 4-gangen. Erg lekker. Fijn muziekje op de achtergrond; wij hebben genoten.

Bert en Anouk,
Zwolle

Vicuna_nl Vicuna_nl 7 april 2012

Als begin vh Paasweekend gisteravond heerlijk gegeten bij het beste restaurant van Zwolle. De absolute topper vd avond was de huisgemaakte ganzenlever. Maar ook de overige gerechten vh 5 gangen menu waren van sublieme kwaliteit met perfect uitgebalanceerde wijnen. Complimenten aan Paul & Sonja en hun personeel!

sander14 sander14 4 april 2012

Gisteren met 5 collega's gegeten in het Pestengasthuys. Wat veel mensen niet weten is dat multi talent Paul Stegeman ook op aanvraag uitstekend veganistisch kan koken. Een van mijn collega's is verwoed veganist en "iron man" lange afstandsloper en stelde voor dat we met zijn allen op de "vega" tour zouden gaan. Zonder precies te weten wat we zouden krijgen maar met het volste vertrouwen dat Paul en zijn brigade er wat lekkers van zouden maken. gingen we zitten. Voor mij en 4 van mijn andere collega's was het de eerste keer dat we veganistisch aten. Het was een grote verassing dat het echt zo lekker smaakte. We werden uitstekend bediend door Sonja, Maurice en Michelle. Na 3 uur gezellig tafelen hadden we het 3 gangen menu met bijpassende wijnen en de koffie en thee op en met een voldaan gevoel gingen we ieder huiswaarts.

Kortom een aanrader

ceestollenaar ceestollenaar 19 maart 2012

afgelopen weekend genoten van een gastronomisch vier gangen menu met wijn arrangement. We kunnen niet anders zeggen dat het een zeer geslaagde avond was. Hulde aan de bediening en de keuken!

MM_Maastricht MM_Maastricht 19 maart 2012

Mooie locatie, prima sfeer, ondanks de drukte in het restaurant kregen we voldoende aandacht, het eten was prima. Het was wel duur, maar dat wisten we en we kregen waar voor ons geld.

stelt stelt 20 februari 2012

We hadden een 4 gangen keuze diner besteld, zonder vis, met bijbehorend wijnarrangement. Het oude pand is prachtig en de tafel bood veel privacy in een gezellige ambiance. Het eten was erg lekker en erg mooi opgediend, soms op lange borden met een scala aan kleine hapjes. De geschonken wijnen pasten goed bij de gerechten en smaakten voortreffelijk. De bediening was prettig en vriendelijk maar niet opdringerig. Er zou voor mij iets meer groente bij geserveerd kunnen worden. Al met al een fantastische avond gehad en echt genoten van alles!!
Groet Anja en Roland

1 2 3 4 5 ouder »