| Keuken | Frans, Hollands, Vegetarisch & Biologisch | |
| Huiswijn per fles | €24.00 | |
| Huiswijn per glas | €4.10 | |
| Openingstijden |
| |
Deze zaak is gevestigd in een prachtig middeleeuws pand waar je niet het idee hebt 'op te zitten'. De gastvrouw heeft de gewoonte door haar knieën te gaan en zo vlak boven de kaart uitgebreid het menu uit te leggen. Alles wordt hier met liefde bereid en op artistieke wijze gepresenteerd. Van de eendenborst tot aan de flensjes met kardemoncrème, frambozen en rozenschuim. Kruip lekker weg bij het haardvuur en laat je verrassen.
mcgayngel 9 januari 2012 | |
Als je geld over hebt, lekker wil eten en aangenaam verrast wil worden is dit bij uitstek de plek om uitgebreid te dineren. Bijzondere en gedurfd originele gangen in een chique jasje zijn werkelijk kleine feestjes in je mond. Doen! |
Erger 17 november 2011 | |
Goede ervaring. Prima keuken en dito bediening. Aanrader! Dit wordt een ster. |
Aadd 24 juli 2011 | |
Mooi 5-gangen verassingsmenu waar op ons verzoek ook lever aan toegevoegd was. Dit was uitstekend klaargemaakt; lichte en zachte bereiding. Ook de black angus was prima! Alles mooi geserveerd en uitstekend op smaak met fijne bijpassende wijnen.
petereninge 14 juli 2011 | |
Het is al weer een tijdje geleden maar we zijn nog niet vergeten dat we hier waren. Een restaurant in een erg fraai pand in het centrum van Zwolle. We hebben heerlijk vegetarisch gegeten, lekkere wijnen gedronken en het is laat en erg gezellig geworden. |
joris_1975 10 juli 2011 | |
Inmiddels hier voor de derde keer gegeten. Gastronomisch menu met bijpassend wijnarrangement wederom subliem:) |
Geef zelf je mening over 't Pestengasthuys
| Maandag | Gesloten | |