| Activiteiten | Hotel-restaurant, Private dining, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wij hebben in Grand Café 'De Orangerie' gegeten. Helaas viel het ons wat tegen. Met name het eten was niet optimaal. Zo waren de borden waarop het eten werd geserveerd ijskoud, zodat ook het eten heel snel afkoelde en we lauw eten hadden. Ook het eten zelf was niet verzorgd. Zo had een tafelgenoot rundersukade, de dames Tongschar en ikzelf maiseendfilet, bij alle vier was het opgemaakt met gefrituurde uireepjes. Bij de eend en sukade nog lekker meer bij tongschar hoort dit niet bij. Met de opmerking van de koude borden werd niet veel gedaan. Jammer we zullen er niet gauw meer terug komen en helemaal niet bij iemand aanbevelen.
Gegeten op: 19 april 2013.
Diner met overnachting in de Koperen hoogte, een belevenis op niveau.
Hebben genoten van een voortreffelijk vier gangen menu. Mooie smaken en goed gevulde porties, ook de wijnen waren voortreffelijk. Dit alles met een prettige bediening die aandacht voor haar klanten heeft.
Kortom een aanrader!
Tijdens restaurantweek gegeten met 4 personen, 4gangen verrassingsmenu. Leuke ervaring om zo op hoogte, langzaam ronddraaiend te eten. Herken het 'Birds' verhaal hiervoor beschreven. Eten was lekker, soms wat gezocht, wijnarrangement paste mooi (gewoon en bob-arrangement scheelden tien druppels), bediening was correct.
Tijdens deze week was de prijs-kwaliteit goed, maar als het normaal gesproken duurder is kon dit wel eens uit verhouding raken.
Al met al zeker een bijzondere plek, leuk om een keer geweest te zijn, maar in ons geval niet bijzonder genoeg om nog eens terug te komen.
Tijdens de restaurantweek gedineerd op hoogte, dat is een ervaring op zich, dineren terwijl aan de ene kant langzaam het uitzicht aan je voorbij trekt en aan de andere kant de keukens. Toen we net aan tafel gingen hadden we een Hitchcock birds ervaring door de grote aantallen kraaien die zich langs het raam naar beneden lieten vallen, erg leuk. Vriendelijk en gastvrij ontvangen in een mooie luxe ambiance.
Het eten was prima, erg fijn dat er goed rekening gehouden was met de allergie. enige minpuntje was voor ons de smaak van het voorgerecht en de smaak van het rodekoolijs die was net iets te sterk waardoor die in het laatste hapje tegen ging staan, maar goed smaken verschillen, een ander vind het wellicht heerlijk. Al met een al een leuke ervaring een aanrader.
Mooi restaurant met als toppunt het uitzicht. Verder weinig bijzonder voor het bedrag wat je ervoor betaald. Het eten was goed, de smaaksensatie prima echter rechtvaardigt het mijn inziens de hoge prijs niet. Ik had meer verwacht voor het bedrag. Des al niet te min, goed gegeten en zeer bekwaam personeel.
Gegeten op: 23 november 2012.Schrijf zelf een recensie over De Koperen Hoogte
Schrijf hieronder je recensie over De Koperen Hoogte. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | vanaf 18:00 |
| Zondag | vanaf 17:00 |