Eten redelijk, bediening ronduit slecht. De dames zijn meer geïnteresseerd in de dagelijkse roddel dan mensen te bedienen.
Wij werden 21.30u nog uitgenodigd om plaats te nemen maar kregen vervolgens te horen dat een mandje stokbrood niet meer mogelijk was (ergo: de kok had geen zin nog iets in de oven te stoppen). Mijn vrouw had soep besteld als vooraf waar stokbrood standaard bij hoort, echter geen excuus of ook maar poging tot compensatie (je betaalt er immers wel voor). Omdat ik als vooraf wat brood besteld had was dat voor mij ook jammer, dus maar calamaris bestelt, grote fout.
De "inktvisringen" bestaan uit een dikke onsmakelijke ring van deeg met een stuk elastiek binnenin, eet u smakelijk! Ik heb de helft laten staan na een dappere poging, geen vraag ook maar van de bediening waarom maar eerder een houding van "je ne sais quo", ondanks zelfs een duidelijke opmerking van ongenoegen mijnerzijds. "Ik zal het doorgeven" aan de keuken krijg je dan te horen.
De hoofdmaaltijd, voor mij een mixed grill, bleek droog en smaakloos, op de spareribs na. Juist voor de laatstgenoemde moesten wij expliciet vragen om handdoekjes, kregen vervolgens een schaaltje warm water met een schijfje citroen... Dit hoort standaard bij een gerecht met spareribs geserveerd te worden, behoeft geen horeca opleiding om dat in te zien.
Na afloop werd eindelijk de tafel afgeruimd (er moest tenslotte nog meer gezeurd worden over vele zaken die 0,0 te maken hebben met het werk, zeker 10 min. gewacht), maar voordat we ook maar koffie/thee konden bestellen was mevrouw alweer weg.
We hebben de rekening voldaan en zijn weggelopen om niet meer terug te keren. Het eten is te doen gezien de prijs die je betaalt, maar de kwaliteit van de bediening is om te huilen en getuige kennissen zijn wij niet de enigen die daar zo over denken.
Daarom Gulle Schranserij: exit! Next! |