eten is ok, bediening vriendelijk maar ontzettend langzaam, 20 min wachten op een broodje vind ik wel wat overdreven. wat me nog het meest irriteerde is dat ik alleen met pin betalen kon.
wat een dramatische tent dit. eten is ok, niet eens zo heel bijzonder. de bediening is vriendelijk maar o zo langzaam. zaten ook steeds met elkaar te praten terwijl wij al 15 min te wachten zaten op ons broodje (broodje ham en kaas en een met kip, dus niet zo moeilijk zou je zeggen). tot slot vind ik het vreselijk dat je alleen per pin kan betalen. ik heb altijd geld bij me en geen pin, dus moest helemaal naar huis om een pinpas op te halen. toch raar als je gewoon geld in je zak hebt en je niet kan betalen.
Gister met een vriendin heerlijk geluncht bij dit leuke concept. Ben al in meerdere winkels geweest, maar was hier nog niet geweest. Echt een bezoek waard! Het brood is waanzinnig en de boterham platte kaas was echt iets unieks: lekkere smaken, past helemaal bij elkaar. Verder bediening ook erg goed; geholpen door Bob/Job, leuk! Aanrader!
Was gisteren bij de zaak met 4 mensen om wat te drinken. Prachtig ingericht, waanzinnig brood en ik kom er al vanaf de opening maar heb de bediening zien afglijden en gisteren was de maat vol. Heb eerst 15 minuten gewacht tot er iemand kwam, ben toen gaan roepen anders had ik er nog gezeten. Na 2x "mijn collegaatje komt bij u" was ik weer een kwartier verder. Zo ging het ook met de 2e bestelling en afrekenen....Verder zien de tafels er altijd smerig uit en ruimen ze amper af. Er stond 4 man die alleen met elkaar aan het kletsen waren. Jammer want de producten zijn top!
wat een heerlijke boterhammen, jammer dat hij niet in onze regio te vinden is! aardige bediening, kan begrijpen dat mensen zich irriteren op het lange wachten maar de mensen werken hard en ze maken er ook een HEERLIJK kunstwerkje van. kortom wees geduldig want de smaak is fantastisch.