| Keuken | Turks |
| Openingstijden | 10.00-23.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
hvw89 16 mei 2012 | |
met moederdag een ontbijtje gegeten bij dit restaurant. Wat was dit een goede keuze! Top eten, verschillende soorten kaas, salade, vleeswaren, ei enz. Weer is wat anders dan een standaard ontbijt en de kwaliteit was uitstekend. De bediening was ook top. Kortom, ik raad een ontbijt bij Marmaris aan! |
folop 13 mei 2012 | |
Gisteravond met 6 peersonen hier gegeten. Iedereen bestelde iets anders en alles kwam vlot en tegelijk op tafel. Smaakte prima. Eén opmerking: waarom is het brood met de kruidenboter zo vreselijk duur? We hadden wat brood besteld, maar men zette meteen 2 mandjes neer. Prijs 9.90. Wel heel erg veel. Bij de meeste restaurants is brood met wat kruidenboter gratis.
Rick_1968 23 april 2012 | |
Hier afgelopen zondag avond gegeten. We waren met 5 personen waarvan 3 kinderen jonger dan 10. We kwamen, vanwege de kinderen vroeg, rond half 6. De drankjes kwamen snel maar het eten (we hadden alleen een hoofdgerecht) duurde bijna een uur. Op een gegeven moment duurde het te lang voor de kinderen en zijn ze buiten gaan spelen. Toen werd ons gevraagd of we een mandje brood met kruidenboter wilden hebben. Dat wilden we wel. Prompt stonden er niet 1 maar 2 mandjes brood met kruidenboter (goed voor 9,90 Euro op de rekening) op tafel. Beetje brutaal maar laat maar zitten dachten we. Uiteindelijk kwam het eten. Nouja, voor een van de kinderen werd het verkeerde menu geserveerd. Hij had kindermenu met kipnuggets en kreeg kindermenu met grote shoarma. Dit werd echter netjes opgelost, het bord bleef staan zodat er vast patatjes gegeten konden worden en het bordje met patat en kipnuggets werd gauw klaargemaakt. Ik had de verse mosselen. Ze roken heel sterk, waren droog en maar matig schoongemaakt. Ook was er geen sausje bij te bekennen. Ik er wat van gegeten maar zeker de helft laten staan. Patat was ok, salade was een fantasieloos bergje sla, tomaat wat komkommer en een kledder dressing. Mijn vrouw had tongfilet bedekt onder dikke laag saus, de smaak was niet onaardig maar veel te veel saus. Nog wat van het kindermenu met kipshoarma geproeft van mijn dochter maar vond deze heel erg vet.
loja 5 januari 2012 | |
Ik eet hier altijd bijzonder goed voor een zeer schappelijke prijs in een warm interieur met zeer vriendelijke bediening. Een parel op de boulevard van Kijkduin! |
patazela 10 augustus 2011 | |
Heb er net gegeten, ik vond het heerlijk. De bediening is ontzettend aardig. Wel een beetje duur, maar als het zo lekker is, en de bediening zo aardig........wat geeft het :-) .
Geef zelf je mening over Marmaris