Goed eten, eerder origineel dan tradtioneel afrikaans of surinaams, fraaie aankleding, maar onkundig personeel en vooral ben ik me dood geschrokken van de prijzen. De kaart liet in het midden of de prijzen van de rijsttafel-voor-twee-personen per persoon of per twee was - iets gaf me de indruk dat het het laatste was. Anders had ik dat nooit genomen.
Mijn tweede bezoek aan dit aparte restaurant (voormalig ziekenhuis) is mij wederom goed bevallen. Leuke en vlotte bediening. Bijzondere gerechten en lekker. Aan te bevelen aan diegene die van een afrikaans sfeertje houden. Na afloop van ons gezellig etentje, door de kok(in) een rondleiding gekregen door het voormalig ziekenhuis. Boven is ook een kookstudio. Leuk om hier weer rond te dwalen.
We zijn met onze drie kindern (2, 6 en 7) naar dit restaurant geweest en de kinderen vonden het erg leuk.Een speciaal kinderhoekje met boekjes, Donald Ducks en spelletjes.Goedkope kindermaaltijd nl.
E 5,50. Voor de volwassenen een vol bord met allerlei heerlijke gerechten voor een uitermate redelijke prijs.Surinaams, Afrikaans en ook diverse vegetarische mogelijkheden.Op de kaart staat zelfs aangegeven hoe scherp een gerecht is. Mooie aankleding, zeer sfeervol met video-art over Afrika. Ook aparte bijpassende muziek.
Met ruim 100 man gegeten bij Kwasi Kwame. Ook voor degene met veel voedselallergieen werd een smakelijke maaltijd geproduceerd, buiten het buffet om. Veel positieve reacties gehad op het eten. De prijs/kwaliteitsverhouding was erg goed. Zeker aan te raden voor iedereen die iets anders wil dan het standaardpartycentrumbuffet.
Maandag
Zaterdag
Zondag
van 14:00 tot 19:00
Opmerkingen
Kwasi Kwame biedt buffetten en rijsttafels voor groepen v.a. 10 personen op afspraak.
Helaas geen a la carte mogelijkheden.