Ik begrijp alle slechte meningen niet zo. Oké, het is een afhaal restaurant en je moet er niet gaan zitten om een avondje lekker te tafelen maar het eten was naar mijn mening goed en redelijk geprijsd.
Wat een prutsers! Treden alle fatsoensnormen met voeten en dat nog wel in je aanwezigheid. Dan doet de kwaliteit van het eten er wat mij betreft echt niet meer toe........
Wat een shitzooi: prijzen op de website kloppen niet, de bestelde saté werd niet meegeleverd, ontdekten we nadat de bezorger weer weg was en we alles uitpakten (maar wel in rekening gebracht). Je kunt bellen hierover met het filiaal, maar dat heeft weinig zin: de bezorger zou het geld terug komen brengen, maar een uur later nog niets gezien...Na een belletje werd toegezegd dat het geld \"in de brievenbus gegooid zou worden\"....Niet te geloven! Het eten was niet al te best, om het nog leuker te maken. Is de eerste en tegelijk laatste keer dat we hier bestellen!
eten was te eten, maar bediening wordt gedaan door verveelde, alleen in elkaar geinteresseerde jongelui.
Hebben nooit gehoort van gastheer/vrouwschap in een restaurant
Heeft hier iemand de leiding?