Reserveer nu

KeukenFrans & Internationaal

Wanneer je het interieur in ogenschouw neemt, lijkt de tijd hier dertig jaar te hebben stilgestaan. De keuken is daarentegen wel met zijn tijd meegegaan en levert moderne en originele gerechten. De gasten blijven terugkomen voor het maandelijks wisselende driegangenmenu en zijn tevreden met de schappelijke prijs die hieraan is verbonden. Over extraatjes wordt nu eens niet moeilijk gedaan: op elke tafel staat standaard een fles gekoeld water en bij de - toch al tamelijk grote porties - worden extra bakjes met groentes en aardappels geserveerd. Een aanrader!

MichelleRond MichelleRond 24 mei 2012

JA, het eten was goed maar met een kanttekening. De mayonaise was niet zelf gemaakt (hoe simpel) en de portionering is aan de kleine kant. Qua bediening hadden we 1 attente/vriendelijke serveerster en 1 hork (als je geen zin hebt om te bedienen, ga dan in de keuken werken). Het restaurant heeft een mooie make over gehad en kan weer mee met de tijd. Als de puntjes op de "i" komen mag hij de prijzen die hij nu rekent hebben. Nu liggen ze net wat te hoog voor het totaal product wat je krijgt..

Tjeerdie Tjeerdie 24 april 2012

Sinds de Linthorst deelneemt aan Herrie XXL van Herman de Blijker is het interieur danig opgefrist, modern en toch gezellig. Afgelopen zaterdag maar eens gaan kijken, het was gezellig druk, we kregen een mooie tafel en werden meteen verwend met verschillende soorten brood en tapenades en 2 amuses. Een fles water staat standaard op tafel. We aten een specialiteitenmenu (29,50) o.a. kalf van het Drents Landschap op 2 wijzen bereid en een heerlijk stukje zalm met wasibi en scheermesjesschelpen vooraf. Het was moeilijk kiezen want er is ook een heerlijk 3-gangen menu voor 27,50 waarbij uit vele voor-hoofd en nagerechten gekozen kan worden.
We komen zeker terug!

trixgillissen trixgillissen 7 november 2011

Sinds een aantal jaren ons vaste adres als we lekker willen eten. Maar een mooie extra zijn de heerlijke wijnen, waar ze bij de Linthorst zelf ook liefhebbers én kenners van zijn. Ons laatste bezoek aan de Linthorst op 30 oktober j.l., een wijnproeverij met niet te veel, maar wel gevarieerde wijnen en daarna een heerlijk wilddiner met daarbij naar keuze de wijnen uit de proeverij: een hele avond puur genieten. Het interieur mag dan een beetje uit de tijd zijn, maar waar het om gaat is allemaal dik in orde!

virgilius virgilius 27 augustus 2011

hartelijke ontvangst, perfecte bediening, eten; meer dan voortreffelijk, onder het genot van prima wijn.

Jan-Gerrit Jan-Gerrit 13 mei 2011

Heerlijk gegeten met een vlotte bediening en een fijne binnenkomst.
van te voren 2 amuse die echt heerlijk waren daarna had ik de eend en mijn tafel genoot een garnalen combinatie echt top erg lekker. Daarna had ik de asperge met beenham van buiten de kaart om en mijn tafel genoot de varkens medailons met pancetta die echt top gebraden was. Als toetje nam ik de soes van banaan en voor de ander was er de drop parfait deze waren echt te gek van smaak. kort om echt heerlijk gegeten en kom zeker terug.

Geef zelf je mening over De Linthorst