Grieks Restaurant & Tapasbar KRITI over zichzelf

WINNAAR STARTERPRIJS RABOBANK 2012 (kwartaal) In het centrum van Purmerend dichtbij Theater de Purmaryn en de Koemarkt vindt u ons Grieks Restaurant & Tapasbar Kriti, waar in de directe omgeving volop parkeergelegenheid is. Ons knusse en gezellige restaurant bestaat uit 2 verdiepingen en heeft een open keuken met originele Griekse gerechten en Mezedes (tapas hapjes)

KeukenGrieks & Mediterraan

schotanus schotanus 18 maart 2012

Regelmatig eten wij met z'n tweeën, met vrienden en/of familie bij restaurant Kriti. Het is er heel gezellig. Je wordt er altijd heel vriendelijk bediend met veel persoonlijke aandacht. Het eten is heerlijk, wat je ook kiest. Speciale wensen zijn ook altijd mogelijk.
De kok bereidt het op zijn eigen wijze met een prima kwaliteit. Ook onze vrienden willen altijd nog een keer eten bij Kriti. Complimenten voor Erol, de kok en de dames.
Peter en Jannie

An1985 An1985 12 maart 2012

Het eten is goed, niet bijzonder.
De bediening is goed. Vaak krijg je een glaasje Raki of Uzo
Ik vind echter dat Kriti weinig sfeer en gezelligheid uitstraalt, maar om even lekker en niet duur grieks te eten is het prima

janwille janwille 12 maart 2012

Heel gezellig restaurant met persoonlijke service. Vooral Nadine is een kanjer, zij alleen is al een reden om terug te komen! Erg leuke avond, lekker gegeten. Het was zelfs op een woensdag avond gezellig druk. Dat zie je niet vaak meer. Erol, bedankt nog voor de ouzo.

smaakvankeizer smaakvankeizer 18 februari 2012

heerlijk gegeten goeie bediening gezellig en het was lekker oja dat staat er al hier kan je gewoon lekker en drinken met fijne mensen

hans13 hans13 15 februari 2012

Restaurant Kriti is volgens mij, mijn vrouw en vrienden, het beste Griekse restaurant in de regio. We hebben bij veel "Grieken" gegeten maar nooit zo goed als hier.
We komen veel in Griekenland en het eten bij Kriti is te vergelijken met de betere restaurants in Athene en op het eiland Samos, waar we vaak zijn.
De kwaliteit van het eten (welk gerecht je ook kiest : traditioneel Grieks of wat meer westers) is goed en altijd constant. De prijs is redelijk en de bediening goed. De dames en Erol die serveren: complimenten, het is altijd gezellig en gastvrij! En kok Omer: heerlijk eten, je doet het geweldig !

Geef zelf je mening over Grieks Restaurant & Tapasbar KRITI

MaandagGesloten