| Keuken | Bbq, Grill & Bistro |
| Huiswijn per fles | €18.50 |
| Huiswijn per glas | €3.75 |
| Openingstijden | 17:00-21:30, za-zo vanaf 16:00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
JW365 29 april 2012 | |
Bavoort heeft de condoleance na afloop van de uitvaart van mijn vader verzorgd. Na een prettig voorgesprek verliep de bijeenkomst uitstekend. Prima communicatie over de kosten, de momenten van serveren van de hapjes/drankjes en de wijze van bedienen. Na een moeilijke dag vielen we aan de Treekerweg in een warm bad. Peter en team: bedankt. |
zwartsluis 23 maart 2012 | |
Het was de eerste keer in dit restaurant. We hebben ons laten verrassen door het verrassingsmenu. Dat was een prima keuze, goede gerechten, lekker klaargemaakt. Maar de bediening liet het helaas afweten. Veel woorden weinig inhoud. Het bleek voor onze ober onmogelijk om een begeleidend wijnarrangement te schenken. Dit lukte hem zelfs met de heerlijke Salentein wijnen op de kaart niet. Jammer. |
mgmolen 26 december 2011 | |
Gekozen voor Kerstdiner bij Bavoort. Binnen weinig Kerstsfeer te ontdekken. Had zomaar een doordeweekse dag kunnen zijn. Diner was goed. Na afloop de rekening voor de wijn, Salentein rood en wit, per fles € 32,95. Prijs meer voor ster-Michelin restaurant. Niet voor de Bavoort. Dat was een koude douche, jammer. Toch nog een nare nasmaak !! |
knoedel 24 december 2011 | |
Vooraf even telefonisch doorgegeven dat we iemand in ons gezelschap hebben met een noten allergie. De eigenaar (Peter?) stak een monoloog af over zijn belevenissen met mensen met dieet wensen en allergien (het zou 'heersen' het laatste jaar).
Nicolaas-Bliek 20 december 2011 | |
Een restaurant waar gastheerschap hoog in het vaandel staat. Met mijn moeder van 86 kom ik hier regelmatig, met name vanwege de attentie die zij krijgt en tegemoet wordt gekomen aan haar dieetwensen. De gerechten zijn mooi in balans en de huiswijnen zijn prima.
Geef zelf je mening over Bavoort