| Keuken | Chinees, Indonesisch, Japans & Thais |
| Huiswijn per fles | €12.50 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 12.00-22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
debroekjes1 8 juni 2011 | |
de japanner is heerlijk, de ''chinees'' daar hebben ze zoveel aparte dingen, normaal ben ik geen fan van chinees, maar hier prik ik graag een vorkje/stokje. |
Mike-iens 4 november 2010 | |
Hier al meerdere keren met plezier gegeten maar nu is er toch iets anders in de Mandarijn. Je krijgt minder, bediening lijkt slechter, toiletten waren een slagveld en geen zeep/papier en tot overmaat van ramp was het eten eigenlijk ook niet zo bijzonder,....denk dat dit voorlopig de laatste keer was, jammer. |
Proever80152 25 augustus 2008 | |
Naar een chinees restaurant ga je meestal niet voor de gezelligheid, maar dit is een erg prettige uitzondering. Goede ambiance, vriendelijk personeel en vooral: goed eten. Dit gaat verder dan de standaard chinese gerechten. Dat geldt ook voor de prijs, die voor het gebodene echter zeer acceptabel is. |
Paul vH 18 mei 2008 | |
Wij komen hier wel vaker, maar het is altijd een beetje dubbel. Te veel mensen denken hier te komen voor een standaard chinees, maar het is veel meer. Hierdoor is de ambiance niet altijd super. Er is te veel geloop en het is al vroeg rustig. De lekkerbekken blijven over. Vraag naar een tafeltje in de nis. Lekker kletsen in deze knusse hoek en gevarieerd eten van een paar niet-standaard rijsttafels. Het was weer lekker! |
Proever69364 30 december 2007 | |
Prima restaurant met uitstekende keuken, is duidelijk meer dan een 'chinees'
Geef zelf je mening over Mandarijn