02-04-2011 een vrijgezellenfeest georganiseerd met 17 mannen. Niet elk restaurant zit daar op te wachten lijkt me zo maar. Heb vooraf gesproken met bedrijfsleider of eigenaar Rien en gereserveerd. Direct een constructief voorstel om een menu samen te stellen voor 30 Euro(richtprijs die ik gegeven had) met voorgerecht,hoofdgerecht en ijs toe. Nou..dat moet wel matig eten zijn anders kan dat nooit. Niet dus. Het is er geen Librije dus verwacht dat ook niet maar het vlees(alle soorten) was gewoon goed. Biefstuk medium kreeg je ook medium en zelfs de kip was niet droog. De bedienende dames en heer waren goed bij de les en kan me niet herinneren dat er iets vergeten werd. Zelfs de rekening klopte.
Het voor ons gemaakte Menukaartje was een A4-tje leuk in kleur waar je wat van kon kiezen en de keuzemogelijkheden waren prima. Wat zalm, wat vlees, wat mixed spul enz... Het normale restaurantmenu is trouwens veel uitgebreider.
Bonanza en medewerkers: nogmaals bedankt voor het bijdragen aan een leuk vrijgezellenfeestje.
Dirk
Heerlijke spareribs gegeten, zo mals dat je ze zelfs makkelijk met mes en vork kon eten!:-) Verder een prima vlotte en vriendelijke bediening! Al met al een adresje om zeker nog een keer naar terug te gaan!
Aangenaam verrast door de zeer lekkere malse spare ribs! Vlees viel van het bot zoals het hoort. Ook heel leuk ingericht. Vriendelijke bediening. Aanrader.