Zondag 6 mei is het Aspergedag bij restaurant Nescio, kijk voor meer informatie op www.brabantseasperge.nl.
Daarnaast serveren wij vanaf heden een "proeven van kunst" menu. In samenwerking met Avans Hoge school serveren wij een menu waarbij u het onderbord mee naar huis krijgt.
Lekker gegeten in knus restaurant. Kleinere gerechten waar je er meer van kan nemen dus meer kan proeven. Lekkere vis en garnalen gegeten.Komen zeker nog eens terug.
Het concept van kleine porties en meer gangen beviel ons zeer. Met 3 gangen plus toetje hadden wij heerlijk en zeer gevarieerd vegetarisch gegeten. De aanbevelingen voor de wijn waren onverwacht maar zeker niet verkeerd. Prettige bediening, reserveren aangeraden want er zijn weinig tafels.
Hier gegeten na de uitvoering van de Matthaus Passion in de Sint Jan. "wandeling door de kaart" was een prima keus, lekker eten, goede prijs-kwaliteitverhouding. Wijnen voor verbetering vatbaar.
Vriendelijke maar wel jonge bediening, enigszins studentikoos.