| Activiteiten | Restaurant, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Hartelijke, persoonlijke ontvangst. Het hele verblijf blijf je het gevoel houden dat ze zich echt voor jou als gast interesseren. Kleine gerechtjes, die je wel na elkaar eet, we hadden 3 en 4 per persoon. De cava smaakte ook bijzonder goed. Net als de rode portugese wijn, die niet te zwaar was. Kortom, heerlijke ervaring, gaan we zeker vaker doen.
Gegeten op: 11 mei 2013.
Wat een heerlijk restaurant is dit! Mooie, verfijnde gerechten. De kleinere porties bieden de mogelijkheid om meerdere gerechten te proeven. Wij aten a la carte maar een verrassingsmenu is ook mogelijk. Buikspek met vadouvan en de huisgemaakte raviolis met geitenkaas zijn echt fantastisch! Mjin tafelgenoot was erg te spreken over de triffle als dessert. Leuk zijn ook de gerechten buiten de kaart om die op het schoolbord staan. Wij aten buiten de kaart om heerlijke vongole, echt heel lekker. Prettige en kundige bediening met aandacht voor de gast. Ik ben er blij dit restaurant 'ondekt' te hebben en zal zeker vaker terug komen
Gegeten op: 28 februari 2013.
Vier maanden geleden zijn we hier weggegaan met zeer goede herinneringen. Daarom kwamen we zaterdag terug. Helaas viel het nu behoorlijk tegen.
De gerechten misten de verfijning, verrassende smaakcomposities en fraaie presentatie die we eerder ervoeren. Het was eenvoudig, kleurloos en veel te duur betaald. Alleen het dessert toonde nog enige finesse. Mogelijk stond er een minder begenadigde kok met tegenzin in de keuken, want het verschil was legendarisch met vorige keer.
De bediening was vriendelijk en behulpzaam, alleen schortte aan de wijnkennis. Jammer, wij zijn teleurgesteld in de zeer wisselende kwaliteit.
Nescio, ik weet 't niet...Nou, ik weet 't wel. Wát een prima restaurant is dit. Een parel voor Den Bosch. We waren hier tussen afgelopen Kerst en Nieuwjaar. Mooie zaak, zeker als je van Piet Boon houdt. Uitstekende bediening, deskundig en attent. En het eten is boven par. Elk gerecht is een cadeautje. De verschillende smaken zijn echt bijzonder. De wijn paste er perfect bij. Het is misschien niet veel, maar wel genoeg. En goed eten hoeft niet veel te zijn. Nescio...Japi zou zich hier direct thuisvoelen.
Gegeten op: 28 december 2012.
Goed genoten van de 6 gangen wandeling bij Nescio! Het eten is verfijnd en de gerechten bevatten mooie smaakcombinaties. Sfeer is goed.
Hoewel alle gerechten mij goed bevielen vond ik alleen de keuzes voor gerechten binnen de 6 gangen niet optimaal. Ik kreeg eerst 3x vis, toen vlees, kaasplankje en toen een dessert. Had wel een soepje tussen gemogen, of gevolgelte. Kaasplankje en daarna dessert zou ook niet mijn directe keuze zijn, maar dat is heel persoonlijk.
Maar al met al heel blij hier gegeten te hebben!
Schrijf zelf een recensie over Nescio
Schrijf hieronder je recensie over Nescio. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 17:30 - 22:00 |