7.2
8.0

1 2 3 4 ... 6 ouder »

blikopener blikopener 3 oktober 2011

Een strandclub waar je je echt thuis voelt. Goede muziek, goed eten en een prima service.
Je waant je echt even in het buitenland op vakantie.

Verice Verice 3 oktober 2011

Vrijdag heerlijk gezeten in de zon op een loungebank. Kleintje van 10 maanden mee. Eten voor haar netjes opgewarmd en zelf hadden we de rendang en de entrecote.
Heerlijk!!! Zelf had ik Rendang en die was net als vorig jaar super. Zoveel, ik kreeg het niet eens op. Echt een aanrader als je van een beetje pikant houd. De entrecote was ook top! Vlaamse frites in een puntzak ook lekker!

dita83 dita83 17 augustus 2011

lang wachten op je drankjes, of uberhaubt tot je geholpen wordt. black angus filet wat een gestoken kogelbiefstuk is en zo kan ik nog wel even doorgaan. zelfs bij onze buren ging het maandag compleet mis toen er even werd verteld dat de wok mosselen bleken te zijn ipv iets wat de mensen besteld hadden...
wel een mooie locatie, maarja...

foodliqour foodliqour 16 juli 2011

erg kindvriendelijk, gave zaak, vriendelijk personeel, goed eten, makkelijk bereikbaar!

MichielDelft MichielDelft 21 mei 2011

Lauwe sate, slechte service.
Leuke locatie.

heidi3 heidi3 11 augustus 2010

Laatst high tea gedaan met een klein groepje. Heerlijk om buiten te kunnen zitten aan het strand op mooi meubilair. De sandwiches waren erg lekker en het waren er veel. De zoetigheden (o.a. muffins, scones) wat minder. Die waren waarschijnlijk ook niet door WIJ zelfgemaakt. Jammer dat we zelf telkens naar binnen moesten lopen voor een nieuwe pot thee. Er kwam niemand meer langs nadat alles was klaargezet en op het terras liep ook weinig personeel. Door de combi met lekker weer was het wel een geslaagde middag.

100%eerlijk 100%eerlijk 12 juli 2010

Afgelopen vrijdagmiddag, niet gereserveerd liepen binnen werden begroet met 'Heeft u gereserveerd?'Ons antwoord was Nee. Waarop de medewerker zei: 'Dat zal moeilijk worden zal kijken of ik u ergens kan tussen proppen...' Eenmaal aan een tafel bestelde wij een fles prosecco, deze was lauw! Links en rechts staat het daar vol met buggies en ruikt het er naar babypoep. Misschien leuke voor jonge gezinnen, maar niet echt een aanrader om met een zakenrelatie een drankje te gaan drinken.

jlhulscher jlhulscher 29 juni 2010

Enkele jaren geleden was dit mijn vaste plek na werk en studie. WIJ is een strandclub die bijna aan het eigen succes ten onder is gegaan; onbegrijpelijke keuzes in het menu en overdreven drukke wijnen hebben enkele jaren voor een mindere beleving gezorgd, maar sinds 2010 zijn ze weer terug op het oude niveau, met een acceptabele prijs/kwaliteit verhouding en een vertrouwde maar buitengewoon goede kaart. Chapeau!

Edwin V Edwin V 23 juni 2010

Hier kan je heerlijk zitten genieten van Lounge muziek met een goed glas wijn, lekkere hapjes, redelijk eten en misschien wel goed voor een strandtent. Ik geef een redelijk want het is niet goedkoop en het kan nog wel wat beter. Het is iigv goedgenoeg om er nog eens terug te komen.

EriKK EriKK 20 augustus 2009

We hebben hier een feest gegeven voor 64 vrienden. Het eten was redelijk, een gewone doorsnee vis-vlees BBQ. De prijs was echter veel te duur voor wat er geserveerd werd. Voor het dessert "Zamen Zoetig" bijvoorbeeld, werd een belachelijke prijs van 7,25 euro per persoon gerekend. Hiervoor kregen we per tafel een klein schaaltje met een aantal van een soort van mini "gebakjes" en dan was er nog niet eens een per persoon geserveerd.

Ook de prijs kwaliteit verhouding van de geserveerde wijnen was slecht.

Verder vielen de mogelijkheden betreffende de achtergrondmuziek ook enorm tegen.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Strandclub WIJ