Als je naar deze strandtent gaat, geniet dan vooral van de ‘prachtige lokatie’ en de ‘attente bediening’. Hoewel de ‘leuke DJ soms het dak eraf draait’ moet deze tent ‘opletten geen doorsneezaak te worden’. Een middagje met je ‘gezicht in de zon’ en je billen in de ‘zachte kussens van de loungebank op het terras is natuurlijk priceless’, maar te veel gasten vinden de ‘prijs-kwaliteit verhouding niet helemaal in balans’.
Vrijdag heerlijk gezeten in de zon op een loungebank. Kleintje van 10 maanden mee. Eten voor haar netjes opgewarmd en zelf hadden we de rendang en de entrecote.
Heerlijk!!! Zelf had ik Rendang en die was net als vorig jaar super. Zoveel, ik kreeg het niet eens op. Echt een aanrader als je van een beetje pikant houd. De entrecote was ook top! Vlaamse frites in een puntzak ook lekker!
lang wachten op je drankjes, of uberhaubt tot je geholpen wordt. black angus filet wat een gestoken kogelbiefstuk is en zo kan ik nog wel even doorgaan. zelfs bij onze buren ging het maandag compleet mis toen er even werd verteld dat de wok mosselen bleken te zijn ipv iets wat de mensen besteld hadden...
wel een mooie locatie, maarja...