KeukenBbq, Grill, Bbq, Grill, Bbq, Grill & Mongools

den_1 den_1 7 januari 2012

In 2010 hier een geweldige avond gehad. De entree inderdaad met het verhaal erom heen is leuk, de heerlijke teppanyaki gril, 1 voor vlees en 1 voor vis, is heerlijk. Zelf je pul met bier tappen of een glas wijn inschenken (vat) en heerlijk grillen met de grote spiesen op de BBQ (vlak bij de bar!)wat wil je als carnivoor nog meer? Een hartelijke gastheer, we kregen bij vertrek nog toegangskaarten voor het Casino. Eind januari ben ik weer in eindhoven, en ik kan ik niet wachten om weer naar Dzjengis te gaan.

groenotje groenotje 2 september 2011

Ook ik houd hier niet echt van. Het eten was wel redelijk maar de entourage vind ik vreselijk, net een kantine. Ook het personeel wat grotendeels uit studenten bestaat is niet echt super. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen dit leuk vinden maar voor mij is het niet voor herhaling vatbaar.

gowtu gowtu 14 april 2011

Echt supergezellig gegeten! Uitgebreide keuze aan vlees en vis,groenten en fruit. Vind het zeker voor herhaling vatbaar! Ook erg gezellige eigenaar en personeel. Moet je echt een keer doen. Voor de prijs van 27,50 hoef je het niet te laten, zelfs de drankjes zijn inbegrepen!

Kazam! Kazam! 4 april 2010

Vreetschuur met smakeloos eten. Alelen geschikt om jezelf voor weinig geld met een stel vrienden in te drinken voordat je de stad ingaat. Precies dat publiek wat het aantrekt. Totaal niet authentiek.

Fijnproeverrr Fijnproeverrr 15 september 2008

Wat is dit een ongelovelijk leuk restaurant..!!
Bij binnenkomst word je meteen leuk opgevangen met een leuk verhaaltje hoe alles in z'n werk gaat.
Het eten was werkelijk fantastisch, de keuze was oneindig.
Personeel was zeer maar dan ook zeer vriendelijk.
Of je nou vegatarier bent of van vlees/vis houdt, van alles is voldoende keuzen.
Wij snappen dan ook niet dat sommige mensen hieronder lopen te klagen over zwart vlees, want die kunnen dan waarschijnlijk niet barbequen...want je moet zelf je vlees grillen.Wat het dus juist zo leuk en gezellig maakt.
Jammer dat we zo ver wonen `Den Haag` anders hadden we hier zeker 1 keer in de maand gaan eten. Prima prijs kwaliteit verhouding!!!

Geef zelf je mening over Dzjengis Khan Mongolian Grillbuffet

MaandagGeopend