cis03 4 november 2011 | |
Super vriendelijk personeel en de lekkerste swirls van Rotterdam, jammer dat ze op zondag gesloten zijn. |
eems 19 juli 2010 | |
Broodjes zijn heel erg lekker: brie en carpaccio! Jammer dat het net iets te duur is voor de student en soms erg lang duurt. Maar als ik wat meer tijd en geld over heb is het het beide zeker waard! |
siesje 14 juli 2009 | |
Brood&Zo heeft heerlijke luxe broodjes.Ze worden vers voor je gemaakt ik kan er na 4 jaar komen geen genoeg van krijgen. Erg lekker en het team doet altijd haar best om het de klant naar de zin te maken. Sinds kort ook Swirl ijs. Top |
Proever72293 17 maart 2009 | |
Ik heb hier gemengde gevoelens bij. Broodjes zijn lekker maar wel belachelijk duur. En ja het duurdt soms ernstig lang. Het humeur van het personeel wil ook per dag verschillen. |
lara-iens 9 januari 2007 | |
Heerlijke panini\'s. Het is een mooi zaakje het personeel is ook erg vriendelijk. Het duurt soms wel even maar het is de moeite waard om te laat op je werk te komen.... |
Proever23924 27 juli 2006 | |
Ja, hallo! Zo veel tijd heb ik ook weer niet! Wachten bij Brood & Zo duurt waanzinnig lang en dan krijg je wel iets lekkers, maar ja. Duur ook. En ze lachten me in m\'n gezicht uit toen ik om perensap vroeg, iets wat gewoon op de kaart staat! Een idiote zaak, eigenlijk. |
Proever16981 7 april 2004 | |
Hi, ik kom bijna dagelijks bij Brood & zo.Het brood is er heerlijk en de mensen zijn er vriendelijk. Ik koop er mijn ontbijt en soms ook mijn lunch.Ik zou jullie aanraden er eens heen te gaan, het is zijn prijsje wel waard. |
Proever5048 23 september 2003 | |
Wij wonen aan de overkant van deze winkel en mijn vriend (Ruud) is hier nu 2 keer wat broodjes gaan halen en moet zeggen dat de Panini\'s welke wij hebben gegeten bijzonder lekker waren. Wat ons betreft een aanrader om daar is een van de heerlijkheden te gebruiken. |
Geef zelf je mening over Brood & Zo