hier gegeten met een ploegje van 10 man , eten was gewoon goed te noemen
prijs kwaliteit verhouding klopt gewoon
echter de wachtijd op het hoofdmenu van meer als een 1 uur is niet echt leuk meer
als de zaak vol had gezeten zeg ik oke kan gebeuren maar niet met half volle zaak
een puntje voor verbetering dus
14 Dagen geleden werkelijk gesmuld! Vooraf een Pain Bourgogne, kakelvers en heerlijk warm uit de oven. Voor ons een openbaring en dan moet het diner nog komen. Als je daarbij een rode (soort rose-Prosecco) Bugey besteld weet je niet wat je meemaakt. Ongekend lekker. De steak en de tong waren eveneens heerlijk. Tot snel!
Het personeel is vriendelijk maar de zaak is rommelig doordat het buffetmenu, waarvan de prijs inmiddels 21,50 bedraagt, en "a la carte" door elkaar loopt. Tevens wordt het pannenkoekenrestaurant voor een deel vanuit de bar/keuken verzorgd, hetgeen niet aan de rust bijdraagt. De keuken doet duidelijk zijn best maar het garniteur is smakelijkeloos en de gerechten zijn op basis van de prijs/kwaliteit-verhouding duur te noemen.