Over het eten alle goeds smaakte uitstekend en voldoende te eten maar,
we hadden besproken met 13 personen om 18.00 uur en we zitten om 18.05 aan tafel na 5 min komt de bediening het drinken opnemen en dit word geserveerd na 30-45 min komt de bediening met de menu kaart en excuseert zich dat het lang heeft geduurd want er waren niet genoeg menu kaarten voorhanden, oke. inmiddels 19.10 uur en de bestelling word opgenomen. Om 19.30 komt er een gezelschap aan de andere tafel zitten en word even later bij ons om 19.40 uur het voor gerecht van 2 personen geserveerd de overige 5 personen die ook een voorgerecht hadden krijgen dit om 19.50 uur geserveerd. dus het was 20.10 en het wachten begon opnieuw, aan de andere tafel hadden ze inmiddels het hoofd gerecht al op en maakten aanstalten tot het nagerecht. bij ons hadden 2 personen een 5 gangen menu besteld en deze wachten op het tussen menu, na vragen of er problemen waren met deze tafel omdat het tussen gerecht nog niet was geserveert werd hierop axctie ondernomen waarna om 20.50 dit werd geserveerd inmiddels zijn wij al bijna 3 uur aanwezig en word het hoofd gerecht om 21.10 geserveerd nogmaals gemeld dat alles lang duurde en wij kregen de mededeling dat evt. de 4e gang dan wel kan komen te vervallen wat ons verbaasde toen het nagerecht kwam (ijs ed.) 22.10 uur hebben we de rekening om 22.30 uur gevraagd niemand van de bediening die ons bedankte cq prettige dagen wenste na een bedrag van 500,== euro te hebben betaald want de dancing hat hogere prioriteit mijns inziens.
Groeten Gerard Koopman
Gezellig en prettig dat je ook nog om 16.30 uur van de kleine kaart kunt eten.
Helaas geen gastvrijheid; met mijn oude moeder (82) aan het eten -> moet naar toilet -> komt vast te zitten op toilet. Nauwelijks excuses en een kop koffie voor de schrik kan er niet van af.
Heel lang wachten op glazen wijn. Na 3x ober te hebben gewaarschuwd, komt eindelijk de wijn op tafel
Wij hebben hier vorige week gegeten, allebei verrassingsmenu, was echt heerlijk. Zeer vriendelijke bediening en vooral heel oplettend, glas leeg gelijk vragen voor nieuw drankje vonden wij heel fijn. Kortom een heerlijke avond gehad en komen zeker een keer terug
zijn er vaak geweest altijd goed ook met kinderen nu een kindonvriendelijke serveerster die niets kon of wilde uitleggen over b.v. verrassingmenu of de tapas die we besteld hadden