stevebravo 14 februari 2012 | |
Nooit geweten dat Utrecht zo'n leuk pittoreske Restaurantje had. Ik ben er laatst voor het eerst geweest, maar door zijn tamelijk onzichtbare locatie ben ik hier niet eerder mee geconfronteerd.
offton 6 februari 2012 | |
Aal is een prima, gezellig restaurant. De gerechten zijn echt lekker en de sfeer is uitstekend. We komen er al jaren en Andries is de perfecte gastheer. |
Rieksie 25 november 2011 | |
O wat vind ik Aal leuk. Alsof je bij vrienden gaat eten.
-Annie 9 oktober 2011 | |
Een van mijn favoriete eetgelegenheden in de stad. Een van de weinige werfkelders waar het gewoon goed eten is. Ideaal voor internationale gasten, unieke plek in de stad (spannend trapje naar de gracht) en tevens engelstalige menu's. Lekkere wijn en goede bediening. Kletskoptoetje is mijn favoriet!
Nikkel 14 juni 2011 | |
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend! Betaald totaal niet te veel voor wat er uitgeserveerd wordt. Héél gezellige, gemoedelijke sfeer. Ook heel comfortabel en prettige ontspannen uitstraling. Het eten is echt super, het dessert chocolade taart met koffie = top! |
Mieke Bachofner 5 juni 2011 | |
Gisteren hier gegeten met man en kids ter gelegenheid van onze trouwdag. Bij binnenkomst kregen we al een prosecco van Andries. Geweldig! Heerlijk gegeten, prima wijntjes, leuke bediening en je betaalt geen cent teveel. Complimenten aan de chef, die heerlijke smaakjes weet te combineren! Echt super!
griekselsje 11 mei 2011 | |
Heb al enkele keren bij Aal of wel Andries gegeten en het was altijd een feest: heerlijke gerechten, lekkere wijn en dan het desser: de schocolade taart...mmmmmmmm
m_nieuwenhuis 25 januari 2011 | |
Lekker eten, goede wijn en ook het wijnadvies mag er zijn. Aal is een sfeervol etablissement aan de Oudegracht. Een aanrader. 's Winters lekkere kost als eendenborst, hertenbiefstuk en dergelijke. |
SabV 28 december 2010 | |
Aanrader in Utrecht, zeker als je met een groep wilt eten. De bediening is heel vriendelijk en attent, het eten lekker (en betaalbaar) en met een goed glas wijn is je avond helemaal compleet. |
smaus 27 oktober 2010 | |
Gezellige sfeer, vriendelijk personeel, lekker eten voor een passende prijs, goede wijn en eindelijk eens een restaurant waar de prijs-kwaliteit verhouding niet ver te zoeken is. |
Geef zelf je mening over Aal Restaurant & Wijnlokaal