KeukenEetcafé
Openingstijden18.00-22.00

mies mies 1 september 2010

Oh zo heerlijk gegeten! wat een leuke mooie zaak is dit zonder gemaakt horeca geneuzel.prachtig groot terras waar het ook goed toeven is met regen onder de grote parasols en de druivenranken.Aardige gastvrije en snelle bediending waardoor je,je echt welkom voelt.
Het omfietsen waard!

Cece Cece 5 oktober 2009

Afgelopen woensdag in dit restaurant met een vriendin gegeten. Na het voorgerecht hebben wij meer dan 45 minuten op het hoofdgerecht gewacht, en bleek dat de bestelling niet door was gegeven :-( Zij kwamen snel met onze borden, maar ik kreeg iets anders dan wat ik besteld had (vlees ipv vis) en ik moest nogmaals wachten, terwijl het vlees van mijn vriendin niet medium-doorgebakken was, maar saignant...
Anyway, het eten - de smaken zelf waren niet bijzonder, al is het een eetcafe, dus mijn beoordeling kan niet beter dan Matig zijn...

maninha maninha 3 mei 2009

Museum is een eetcafé waar ik regelmatig kom, omdat de sfeer heel gemoedelijk is en je ook op het terras kan eten. De menu's zijn misschien niet heel verassend, maar het eten is altijd lekker en de bediening erg vriendelijk.

Proever60786 Proever60786 14 februari 2009

Museum is net verbouwd, waardoor je nu ook lekker aan het raam kan zitten. Qua keuken is er gelukkig niet veel veranderd, je eet hier nog steeds lekkere eetcafé gerechten voor een goede prijs. De kaart wisselt volgens mij bijna dagelijks, je eet hier steeds weer wat anders.

Proever79314 Proever79314 7 augustus 2008

erg gezellig restaurant en een goede en gezellige bediening.om over het eten nog maar te zwijgen, wat een goeie kok.

Geef zelf je mening over Café Restaurant Museum