| Keuken | Chinees & Japans |
| Minimum menuprijs | €17.50 |
| Openingstijden | 16.00-22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
josebokslag 16 mei 2012 | |
Was bij Atlantis op moederdag. Moesten per persoon plotseling 5 euro meer betalen. Bij de tafel aangekomen moesten wij met 6 personen zitten aan een tafel voor 4 personen. Wat een anti-climax voor de kinderen die dit etentje voor moederdag hadden georganiseer.We weten dat het er altijd verschrikkelijk druk is maar dit was barbaars..!! |
daniellevanriessen 28 december 2011 | |
Mijn kinderen vinden dit het einde. Mijn zoontje (8 jr.) eet hier alleen frikandellen, cake en veel ijs en vindt het heerlijk. Mijn dochter (10 jr) is erg gecharmeerd van de wokbereiding, waar koks met hoog oplaaiende vlammen voor je neus het eten wokken. Zelf vind ik het gewokte eten wel lekker, maar ben niet onder de indruk van de rest. De sushi is echt niet lekker, het ijs is erg goedkoop en zo smaakt het ook. Het publiek is ook niet helemaal mijn "crowd": eind tieners/begin twintigers in hun beste trainingspak met hun mooiste gouden ketting om, die daar hun even ordinair uitziende vriendinnetje mee uit eten nemen. |
Proever79863 29 november 2011 | |
Onze mening van Atlantis: Na een uitmuntende ontvangst werden wij naar onze tafel begeleid. De vriendelijke eigenaar verwelkomde ons in zijn bistro. Na de verwelkoming waren wij benieuwd naar wat dit restaurant ons te bieden had.
karolijne 5 juli 2011 | |
Ronduit slechte kwaliteit. Verse groente, vis en vlees is prima, daar is niets mee gebeurd. Er wordt in oud frituurvet gebakken. Sushi zou geen sushi mogen heten, smakeloos. Soesjes zijn uitgedroogd. Er kan geen lach af bij het personeel. Droge witte wijn had de kleur van lichte rosé en smaakt naar azijn. Personeel is geen 1x langs geweest om te vragen of we wat wilden drinken. Wat zonde van ons geld. |
gerardvd 12 maart 2011 | |
Verse rauwe zalm met gember, soja en wasabi. Garnalen met waterkers, bamboescheuten en prei. Wie goed kiest eet hier voortreffelijk. De bediening is snel en vriendelijk. De prijs is laag. |
Geef zelf je mening over Wok & Partyrestaurant Atlantis