KeukenChinees & Japans
Openingstijden16.00-22.30

josebokslag josebokslag 16 mei 2012

Was bij Atlantis op moederdag. Moesten per persoon plotseling 5 euro meer betalen. Bij de tafel aangekomen moesten wij met 6 personen zitten aan een tafel voor 4 personen. Wat een anti-climax voor de kinderen die dit etentje voor moederdag hadden georganiseer.We weten dat het er altijd verschrikkelijk druk is maar dit was barbaars..!!

daniellevanriessen daniellevanriessen 28 december 2011

Mijn kinderen vinden dit het einde. Mijn zoontje (8 jr.) eet hier alleen frikandellen, cake en veel ijs en vindt het heerlijk. Mijn dochter (10 jr) is erg gecharmeerd van de wokbereiding, waar koks met hoog oplaaiende vlammen voor je neus het eten wokken. Zelf vind ik het gewokte eten wel lekker, maar ben niet onder de indruk van de rest. De sushi is echt niet lekker, het ijs is erg goedkoop en zo smaakt het ook. Het publiek is ook niet helemaal mijn "crowd": eind tieners/begin twintigers in hun beste trainingspak met hun mooiste gouden ketting om, die daar hun even ordinair uitziende vriendinnetje mee uit eten nemen.

Proever79863 Proever79863 29 november 2011

Onze mening van Atlantis: Na een uitmuntende ontvangst werden wij naar onze tafel begeleid. De vriendelijke eigenaar verwelkomde ons in zijn bistro. Na de verwelkoming waren wij benieuwd naar wat dit restaurant ons te bieden had.

Onze culinaire reis begon bij een heerlijke versnapering bestaande uit yakitori overgoten met een heerlijke saus gebaseerd op een soja extract. De elementen in dit voorgerecht waren in perfecte balans. Na deze smaaksensatie begaven wij ons richting de bijzonder goed georganiseerde open wok-keuken. Het aanwezige personeel straalde een combinatie van rust en zelfverzekerdheid uit. De opmaak van de aanwezige, reeds bereide gerechten oversteeg al onze verwachtingen.

Uiteraard waren wij met name benieuwd naar de gerechten welke de aanwezige keukenmeesters voor ons gingen bereiden. Hetgeen ons het meest aansprak was de mogelijkheid zelf een menu samen te stellen, op basis van de vele biologische verse producten waaronder zeevruchten, verscheidene niet alledaagse groentes en andere bestanddelen van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheid is aanwezig om door middel van (naar alle waarschijnlijkheid geïmporteerde) vloeibare spijzen uit de desbetreffende Oosterse landen.

De opvallend goed Nederlands sprekende keukenmeester bereidde ons gerecht op een dusdanige manier dat wij werden getrakteerd op een visueel hoogstandje. Gezien onze eerdere ervaringen hadden wij geen hoge verwachtingen van deze bereidingswijze, echter bleek het personeel het tot een ware kunst te hebben verheven. De smaaksensatie was ongekend, wij waren verbaasd dat dit mogelijk was met zulke op het eerste gezicht eenvoudige bestanddelen.

Het dessert was compleet in lijn met onze verwachtingen die wij hadden op basis van het voor- en hoofdgerecht. Na een fijne en betoverende avond vertrokken wij voldaan richting huis.

Wij raden dit restaurant absoluut aan voor een nominatie voor een Michelin Ster. Over de reden dat dit tot heden niet het geval is tasten wij in het duister.

karolijne karolijne 5 juli 2011

Ronduit slechte kwaliteit. Verse groente, vis en vlees is prima, daar is niets mee gebeurd. Er wordt in oud frituurvet gebakken. Sushi zou geen sushi mogen heten, smakeloos. Soesjes zijn uitgedroogd. Er kan geen lach af bij het personeel. Droge witte wijn had de kleur van lichte rosé en smaakt naar azijn. Personeel is geen 1x langs geweest om te vragen of we wat wilden drinken. Wat zonde van ons geld.

gerardvd gerardvd 12 maart 2011

Verse rauwe zalm met gember, soja en wasabi. Garnalen met waterkers, bamboescheuten en prei. Wie goed kiest eet hier voortreffelijk. De bediening is snel en vriendelijk. De prijs is laag.

Geef zelf je mening over Wok & Partyrestaurant Atlantis