KeukenFrans & Hollands
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

j.schoneveld j.schoneveld 15 mei 2010

Vanaf de camping in bakkeveen via de Android app van Iens dit heerlijke restaurant gevonden. Gelukkig konden we nog met 6 personen terecht. Wij hebben genoten van het 4 gangen seizoens menu (asperges). Daarbij kregen we een uitstekende wijn aanbevolen. Heerlijke porties, goed qua formaat en de versheid alsmede kwaliteit van de keuken komt in elke hap terug. En dat voor een hele redelijke prijs! Een hele vriendelijke bediening en een uitermate prettige sfeer. Alle lof en absoluut voor herhaling vatbaar.

ruuddb ruuddb 26 september 2009

Heerlijk gegeten ; mooi opgemaakte borden en superverse produkten
De wijn was prima en de prijs meer dan redelijk
Vriendelijke attente bediening
Echt een aanrader

Roden Roden 8 september 2009

Jachtlust werkt met een kaart die per seizoen wisselt en heeft alleen dagverse en streekproducten. Ieder bord is een waar kunstwerkje en bij dit restaurant smaakt het eten net zo goed als dat het er uit ziet. Er worden weinig sauzen gebruikt en des te meer valt op hoe vers en lekker de producten zijn waarmee wordt gewerkt. Bij ieder gerecht wordt een wisselend garnituur van aardappels en groenten geserveerd. Iedere maaltijd begint met een amuse en heerlijk vers brood met een (vaak bijzondere soort ) boter. De wijnen zijn heerlijk en voor chauffeurs bestaat de mogelijkheid een klein wijnarrangement te vragen.

De service is excellent. Bijna alles is mogelijk. Wijnen worden goed geadviseerd en naar smaak aangepast. Gerechten kunnen probleemloos worden aangepast. De bediening is snel en erg vriendelijk. De kok (tevens eigenaar) komt vaak even langs om te vragen of alles naar wens is.

Alhoewel het decor niet echt mijn persoonlijke smaak is, is het een prettig, rustig restaurant met voldoende ruimte tussen de tafels. De muziek is hier nog echt achtergrondmuziek en werkt sfeerverhogend (vaak klassiek of zachte jazz, easy listening).

Proever84909 Proever84909 28 november 2008

Mensen weten van een zakelijkverblijf een kleine vakantie te maken. Eten is een lust voor oog (en de maag). Sommelier is goed op de hoogt van de passende wijnen. Personeel is betrokken en voelt goed aan wat de wensen zijn van de verschillende gasten.

Proever29871 Proever29871 11 februari 2007

We werden zeer vriendelijk verwelkomd. De gastheer van de avond was vriendelijk en deskundig. De toelichting bij de heerlijke gerechten, bereid met uit de streek afkomstige producten, was duidelijk. Kok en tevens eigenaar kwam uit de keuken om te vragen of alles naar wens was. Zelden meegemaakt.
Een aanrader voor een prima diner en een gezellige avond.
O ja, de grootste plus, je kunt er rookvrij eten.

Geef zelf je mening over Jachtlust (Drenthe Hotel-Restaurant)

Maandagvan 15:00 tot 20:30
Dinsdagvan 15:00 tot 20:30