een gezellig en zeer gastvrij restaurant. ontzettend aardige bediening en snelle service.
als je geen keuze kunt maken overleg dan met Barry, hij stelt een voortreffelijk menu voor je samen. heerlijke zoete Chinese wijn.
kindvriendelijk.
heb ooit Barry eens laten cateren aan huis, fantastisch verzorgd!! (en goed betaalbaar)
voor iedereen die de gewone Chinees zat is , is dit restaurant een aanrader.
Golden River is een fijn chinees restaurant met enkele zeer fraaie gerechten op de kaart.
(de aanbevelingen van de chef zijn top).
De ongepelde garnalen met rode pepers en lente uitjes blijven echter mijn favoriet.
Barry is een uitstekende ( zingende) gastheer met oog voor detail.
ook afhalen of laten bezorgen doet niets af aan de goede kwaliteit van het eten.
Gisteren was in bij Lai Sin's. Het Chinees restaurant met een Michelin ster in Driebergen. Een erg goed 5 gangen diner voor € 75,--. De kwalsalade was zeer apart, de garnalen uitstekend, de weke krab goed, de coquillesoep lekker en de duivenborst heerlijk mals. De ossenhaas perfect. Maar als ik eerlijk ben, dan doet een op aanvraag culinair diner bij Golden River er niet voor onder. Wij hebben dat meerdere keren gedaan en dan blijkt dat de koks van Golden River graag hoogstandjes verrichten en de gasten trakteren op de lekkerste gerechten. Barry verzorgt dan zelf de eindcontrole voordat de gerechten op tafel komen. En..... als je af gaat rekenen valt de prijs ook nog mee. Golden River kan, naar mijn mening, de concurrentie met Lai Sin's best aan.
Gister weer eens in Golden River geweest. Gekozen voor het 3 gangen verrassingsmenu. Haaievinnensoep met kip en krab vervolgens een pannekoekje met biefstukreepjes en als hoofdgerecht grote garnalen in een cinese saus en tevens een door Barry aan tafel gewokte biefstukschotel. Alles toch weer een beetje anders als elders en toch weer lekker.
Ik wacht af wanneer hij begint met sushi en shasimi, ik weet dat hij die perfect kan maken.
Golden River blijft een aanrader.