Likkepotje 2 januari 2012 | |
We hadden hier op kerstavond gereserveerd, omdat we op hun website het Extravaganza-menu hadden gezien, wat ons wel lekker leek voor deze feestelijke avond. Het gaat om een menu met een hoofdgerecht (runderhaas, vis of hert) en als voorgerecht een selectie van voorgerechten van hun kaart en ook als nagerecht een selectie van nagerechten voor 42,50 euro per persoon.
ienenar 13 november 2011 | |
afgelopen zaterdag hier gegeten met 2. De bediening is erg vriendelijk..Het eten was erg lekker. Zeker een aanrader.
wimdijkman 30 oktober 2011 | |
Goed gegeten in deze bijzondere gelegenheid. Het eten heeft een goede kwaliteit. De obers zijn attent, of ze het nu spelen of niet. De kaart is niet uitgebreid en wel gevarieerd en de porties zijn overzichtelijk. Het meest sprak mij de sfeer aan en de combinatie met de opmaak van het eten. Een wokschotel eten uit een bloempot doe je niet op een wit tafelkleed, maar wel in dit restaurant. Keurig verzorgd allemaal. |
Imeldaaah 16 oktober 2011 | |
Gewoon lekker gegeten. Het ziet er allemaal gezellig uit. Personeel (allemaal studenten) zijn aardig en vrolijk. Paar maanden later er weer toevallig gegeten. Precies dezelfde humor, dus dat is wel gespeeld. |
lieshpv 27 december 2009 | |
onangs weer eens bij de colonie Breda gegeten. was een afknapper. kwaliteit eten was slecht. het hoofgrecht moest terug omdat het eten bedorven was.De andere tafelpartners waren al klaar me het eten terwijl ik nog moest starten. dit terwijl de wokki wokki toch al zeer lang op demenu kaart staat.... |
Proever68602 18 mei 2008 | |
niet duur. lekker eten. |
lieshpv 31 december 2007 | |
Goede (winter) kaart. De sate, Wokki wokki en de wildpeper zijn een aanrader. Vriendelijke bediening en huiselijke omgeving. Leuk idee is ook om de ansichtkaart die bij de rekening zit in te vullen .Wordt op kosten van het restaurant in binnen en buitenland bezorgd (en komt ook aan) |
Proever64089 20 augustus 2007 | |
Inmiddels al twee keer gegeten en beide keren was het heerlijk. Een lekker ongedwongen sfeertje en heerlijk eten. Vooral het voorgerechtje met feta en zongedroogde tomaatjes in een bakje van bladerdeeg was om te smullen. Attente bediening en erg leuk detail dat je een kaart mag schrijven als je de rekening krijgt en deze posten ze voor je!
killy 4 augustus 2006 | |
Bediening zeer vriendelijk. Gezellige sfeer. Voorgerecht met allerlei warme en koude hapjes was prima, met uitzondering van een nogal groot stuk vet aan een sparerib. Jammer dat van het ene hoofdgerecht de kabeljauw nogal zout was en van het andere de kalfsfilet niet echt \'top\' van kwaliteit was (beetje taai en met een pees). Ter compensatie kregen we een kop koffie aangeboden. Dat was toch weer aardig. |
Proever18535 23 mei 2004 | |
UItstekende service, aardige bediening, leuke prijs, diversen leuke drankjes. |
Geef zelf je mening over Paviljoen De Colonie