jeager84 16 mei 2012 | |
Zaterdag 12 mei weer eens voortreffelijk gegeten bij de Mandarijn. Dit keer een geheel speciale dag georganiseerd door de Mandarijn in samenwerking met diverse kleine lokale/regionale bedrijven. Helaas waren wij verhinderd om de gehele dag mee te gaan, maar konden we wel aanschuiven bij het diner. Er werd een verrassend 5 gangen asperge-menu geserveerd, met louter regionale, lokale en biologische producten. Zelfs het volledige wijnarrangement bestond uit wijnen uit de omgeving, namelijk die van de Reestlandhoeve.
HarrySchonewille 13 november 2011 | |
Bij de Mandarijn kun je altijd goed eten, met regelmatig uitschieters naar boven.Zoals bv.het heerlijke ijs met speciale smaken. We hebben bewondering wat er in de zeer kleine keuken voor elkaar wordt getoverd en komen als streekproducten liefhebbers volledig aan onze trekken. De prijs/kwalteit verhouding is uitstekend, zeker gezien er veel biologische producten worden gebruikt. De bediening is vriendelijk en de sfeer prettig, kortom een aanrader! |
Amberjasmijn 9 november 2011 | |
Na een eerdere afwijzing voor de lunch (het was 16.05u en ook al zat er niemand in het zaakje, een broodje zat er voor ons niet meer in), wilde ik De Mandarijn een nieuwe kans geven.
moor 12 september 2011 | |
Een beetje verscholen in een van de steegjes maar zeker het opzoeken waard.
sabloniere 5 september 2011 | |
De sfeer in dit restaurant is prettig, gemoedelijk en men doet zijn best om je persoonlijk te behandelen. De kwaliteit van het eten en de warenkennis zijn van (goedwillend) amateuristisch nivo. Onze opmerking over de te warme vintage port werd opgelost door de port met een ijsklontje te serveren. Daar moesten we dan wel weer om lachen. Heel gemiddeld eten voor een heel gemiddelde prijs. |
marchunter 2 juli 2011 | |
Heb het verrassings-menu gegeten. Het was verrassend slecht!!!
richard_tempelaar 4 juni 2011 | |
Mijn vriendin en ik zijn vorige week dinsdag (24 mei) op de AAA-proefavond geweest. AAA staat in dit geval voor Asperges, aardbeien en ansjovis. Dat daar overheerlijke combinaties mee te bedenken zijn, heeft kok Jan wederom bewezen! Gewaagd en het kan je smaak niet zijn natuurlijk, maar in tegenstelling tot wat normaal is bij een verassingsmenu, was het menu vóór reservering in te zien, dus een ieder wist wat hem/haar te wachten stond.
jan57 26 mei 2011 | |
Hollands/Zwolse echtheid in een knusse ambiance. Doe in elk geval standaard de Zwolse mosterdsoep, Zwolser kan niet en vol van smaak. Mn port was royaal geschonken, dat maak je wel s krenteriger mee. Vreemd te lezen dat het smaakloos zou zijn..? Dat ervaar ik juist als bereiding naar het karakter van het gerecht, zo eerlijk mogelijk. Gooi dan zelf het zout erover als je smaakpapillen al zodanig zijn aangetast dat men de echtheid niet waardeert. Nee een prima basic keuken en een buitengewoon servicegerichte vriendelijkheid, lekker lokaal! |
Proever21227 25 mei 2011 | |
Aspergemenu gegeten. Het begon met een kleine salade van stukjes appel, aardbei en asperge op smaak gebracht met room. Een halve asperge dus. Mosterdsoep niet bijzonder. Droge risotto met lamsrackje. Stukje ossenhaas met 2 gebakken anchovis met een kreeftenjus. Bolletje aspergeijs als desert was erg lekker. Het geheel was smaakloos, lauw en niet passende smaken. Volgens mijn zoon was het gewoon fout. Jammer van zo'n avond en veels te duur voor wat je krijgt. |
Marino 25 mei 2011 | |
Huiselijke sfeer in klein restaurantje. Waarschijnlijk het kleinste restaurant-keukentje van Zwolle, dus ruimte voor maar één kok, die voortreffelijk werk neerzet. Met aandacht en zorg bereide smaakvolle gerechten. Vriendelijke en attente bediening. Bij een 'volle bak' zijn de wachttijden tussen de gangen lang, maar als je geen haast hebt... |
Geef zelf je mening over De Mandarijn