7.3
7.8
7.9

KeukenHollands, Regionaal & Biologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

HarrySchonewille HarrySchonewille 13 november 2011

Bij de Mandarijn kun je altijd goed eten, met regelmatig uitschieters naar boven.Zoals bv.het heerlijke ijs met speciale smaken. We hebben bewondering wat er in de zeer kleine keuken voor elkaar wordt getoverd en komen als streekproducten liefhebbers volledig aan onze trekken. De prijs/kwalteit verhouding is uitstekend, zeker gezien er veel biologische producten worden gebruikt. De bediening is vriendelijk en de sfeer prettig, kortom een aanrader!

Amberjasmijn Amberjasmijn 9 november 2011

Na een eerdere afwijzing voor de lunch (het was 16.05u en ook al zat er niemand in het zaakje, een broodje zat er voor ons niet meer in), wilde ik De Mandarijn een nieuwe kans geven.

Helaas ben ik zwaar teleurgesteld. Ik bestelde als hoofdgerecht een runderburger geserveerd met een salade. Wij gingen er vanuit dat we er ook seizoensgroenten bij kregen. Maar wat werd er opgediend?

Een kale hamburger met drie blaadjes sla. Misschien is het lichtelijk overdreven, maar voor 15,50 verwacht ik toch wel wat meer dan deze droge kost!

Na er wat van te hebben gezegd, kwam ik er ook achter dat hier niet de regel "klant is koning" geldt, maar meer een verontwaardigde houding van hun kant. Want ze hadden ons toch aangeboden om ons wat "opgewarmde groente" te geven?!

Dit was niet voor herhaling vatbaar.

moor moor 12 september 2011

Een beetje verscholen in een van de steegjes maar zeker het opzoeken waard.
Schoon gezellig restaurantje met uitstekend eerlijk en heerlijk eten en vriendelijke bediening.

sabloniere sabloniere 5 september 2011

De sfeer in dit restaurant is prettig, gemoedelijk en men doet zijn best om je persoonlijk te behandelen. De kwaliteit van het eten en de warenkennis zijn van (goedwillend) amateuristisch nivo. Onze opmerking over de te warme vintage port werd opgelost door de port met een ijsklontje te serveren. Daar moesten we dan wel weer om lachen. Heel gemiddeld eten voor een heel gemiddelde prijs.

marchunter marchunter 2 juli 2011

Heb het verrassings-menu gegeten. Het was verrassend slecht!!!
Was blij dat ik maar 2 gangen had besteld.
Beide waren vis. Voor gerecht van gewoon gesneden vis, zalm en haring in rare combinatie met een veel te zoute ansjovis dat de smaak verder verknalde.
Hoofd gerecht van zalm, wat ook al op de normale kaart stond en ik juist niet besteld had omdat ik eens wat anders wilde. Zalm veel te gaar doorbakken en overgoten met hollandaisesaus oid. Niet echt heel creatief. Had ik zelf nog wel beter gekund en ik ben geen top kok.
Ohja bijna vergeten, ze hebben geen malt bier. Dus als automobilist ben je gedoomd om fris te drinken bij je maaltijd. Lijkt me niet echt een combi voor culinaire ervaring.
Verder had de eigenaresse had een zeer onaangename zweet lucht om zich heen hangen. Niet echt bevorderlijk voor je appetijt.
Mij zie je hier niet meer!

Geef zelf je mening over De Mandarijn

MaandagGesloten
Dinsdagvan 10:00
Woensdagvan 10:00
Donderdagvan 10:00
Vrijdagvan 10:00
Zaterdagvan 10:00
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten