Op het eerste gezicht een gezellig familierestaurant maar naast dat de kwaliteit van het eten nou niet bijzonder hoog is laat vooral de service het sterk afweten. Niet alleen laat men de gasten erg lang wachten op iedere gang, men vind dit volkomen normaal en is niet bereid om toe te geven dat de keuken het gewoon weg niet aankan.
Het eten is niet echt slecht en niet echt goed te noemen. Prijs-kwaliteit is ver te zoeken. Weinig origineel, en gerechten als risotto moet je alleen op de kaart zetten als je weet waar het over gaat.Kalfs trio was taai vlees.
Het was er afgelopen dinsdag extreem druk, waarschijnlijk omdat er in heel Apeldoorn niks anders te vinden is, niet vanwege de kwaliteit of zo.
Met een groep hier wezen eten. Je merkt meteen dat ze het dan niet meer aankunnen. Bediening laat lang op zich wachten, ook de wachttijden tussen de gangen waren erg lang. Voorgerechten werden verwisseld. Bij het hoofdgerecht werdt de garnituur pas neergezet na het hoofdgerecht, dat dus al flink afgekoeld was (en ook niet goed doorbakken). Idem bij de koffie: suiker en melk kwamen pas na afloop. De smaak an sich was best goed. Maar nee, hoge kwaliteit is het niet, Gordon Ramsey zou hier zijn handen vol aan hebben.
Gisteravond hier gegeten t.g.v. het afscheid van een collega. Lekker eten, maar opvallend vooral was de zeer attente en fijne bediening. Een verademing! We komen zeker terug!