7.9
Toon telefoonnummer 026 445 19 16

ActiviteitenEetcafé
KeukenBiologisch, Hollands & Mediterraan

2 mei 2013

Enkele weken geleden ben ik weer eens bij Look gaan eten. Begonnen met olijven en brood, als hoofdgerecht de vis-dagschotel, schelvis met amandelbourride, waar een lekkere portugese wijn bij werd geschonken. Alles was goed op smaak en de bediening vrolijk en attent.

Gegeten op: 13 maart 2013.
RoeJos
RoeJos

25 april 2013

Ik had gister geen zin om te koken en ben daarom bij Look een pasta gaan eten. Ik kom er vaker een wijntje drinken maar de laatste keer diner was alweer een paar jaar terug. De kaart is sinds kort uitgebreid met pasta's voor rond de €10,-. Goede service, vers, biologisch en streekproducten staan centraal bij Look. Ik kom zeker terug!

Gegeten op: 24 april 2013.
wijnlien
wijnlien

22 april 2013

Gisteravond heerlijk gegeten. Bediening was erg attent. Mooie verse producten met liefde bereid. De huisgemaakte curry was voortreffelijk. Erg mooi om te zien dat er ook veel aandacht aan de koffie wordt besteed. De espresso was heerlijk van smaak. Hier gaan we zeker nog eens eten!

Gegeten op: 21 april 2013.
Doro1967
Doro1967

20 april 2013

Gisteren heb ik met een vriendin heerlijk gegeten bij dit gezellige eetcafé. We werden met een brede glimlach ontvangen en kregen een gezellig tafeltje bij het raam. Als voorgerecht had ik een vleesgerecht met heerlijke venkelworstjes. Mijn hoofdgerecht was een schelvisje uit de oven met diverse soorten bietjes. De smaken waren puur, vers en goed op elkaar afgestemd. We kregen er verse, knapperige salade bij en heerlijke dikke frieten met een verrukkelijke zelfgemaakte mayonaise. Enige nadeel was dat ik het niet op kon! Het dessert was een tiramisu. Ook hier kon je merken dat het gerecht met liefde was bereidt.
Ik vond het echt fantastisch hoe hier met eten en drinken wordt omgegaan, het hele team werkt met passie en dat merk je. Echt een aanrader!

Gegeten op: 19 april 2013.
MCWT
MCWT

18 april 2013

Ik lees hier over Look niets dan positiefs, terwijl ik gisteravond toch echt teleurgesteld ben door wat ik voorgeschoteld kreeg. Sterker nog, terwijl ik regelmatig uit eten ga en ik mij nooit geroepen voelde om een recensie te schrijven doe ik dat nu wel. Ik probeer het kort te houden en hoop dat Look hier iets mee doet. De bediening was ok, maar het eten was inspiratieloos. Ik kreeg een heek (vis) die smakeloos was omdat er niets mee was gedaan (!) Nu houd ik zelf ook van 'puur' eten, maar een vis uit de oven op een bedje van bieten met nootjes erover had ik zelf ook kunnen bedenken. Echt zonde van zo'n mooie vis die zelfs alleen al met een citroentje veel lekkerder van smaak was geweest. Laat staan met dille of andere kruiden, maargoed, ik ging het kort houden. De zelfgemaakte mayonnaise smaakte naar boter (te weinig mosterd verwerkt en bevatte te veel olie), de frietjes waren te hard, de runder ribeye van mijn twee vrienden waren te rouw en bevatten te veel stukjes vet. Als toetje bestelden we citroenijs met bloedsinaasappel en tiramisu. De tiramisu leek te bestaanuit ingedikte koffiemelk met hierin bitterkoekjes verwerkt! Het leek niet meer dan een hap blubberige gele creme met hierin een scheutje espresso. Het citroenijs was op zich prima, maar ook dit gerecht was inspiratieloos. Enkel een paar druppeltjes bloedsinaasappel erbij in een glas? Wederom weer erg 'puur' maar als het gaat om smaak heel erg saai. Als je smaakpapillen dood zijn, dan maakt het niet uit om hier te eten, want dan eet je tenminste wel gezond. Het terras bij Look ziet er uitnodigend uit voor een biertje, maar laat jezelf niet verleiden door daar ook te gaan eten. Ps. het brood was wel goed, maar dat bleek van de verse bakker te zijn :) Ps. ik ben benieuwd hoe de recensenten van Look zullen proberen om de betrouwbaarheid van mijn recensie onderuit te halen. Alhoewel, eigenlijk ook niet, ik heb mijn zegje gedaan en u bent gewaarschuwd.

Gegeten op: 17 april 2013.
robert71
robert71
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over Look

Schrijf hieronder je recensie over Look. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:30 - 21:30