Erg kleinschalig en gezellig. Uitmuntende keuken met vooral regionale producten. Alles wordt zelf in huis bereid (dus geen prefab maaltijden). Als er klachten over de kwaliteit van het eten zijn zal dit meer zeggen over de persoon zelf, dan over de producten van 'Look'. Wijnen voegen zich uitstekend bij het menu, maar zijn ook op zichzelf bijzonder goed te drinken. Bediening erg vriendelijk en spontaan. Geen "stijve harken" gedoe. In de zomer ook erg gezellig terrasje! Iedereen aan te bevelen.
Wij gaan er sinds enige tijd regelmatig eten. Mooi beperkt menu (keus uit vis, vlees, vega voor zowel voor- hoofd- als nagerecht). Biologische producten, veel groenten, vlotte en leuke bediening. Juist de aandacht voor veel verse en seizoensgebonden groenten vinden we tof. Er zouden meer Looks in Nederland moeten zijn.
Look geeft -de keren dat wij zijn geweest- blijk van een hoge kwaliteit. Het menu is bewust beperkt gehouden, maar daardoor niet minder uitdagend. Als iets niet meer voorhanden is wordt direct een kwalitatief even zo goed alternatief geboden. Dat Look ook de juiste wijn-spijsverhouding weet te raken blijkt wel uit de wijnkaart. Bijv. een Pouilly serveren is niet elk restaurant gegeven, maar past bij de hoge kwaliteit van het eten. Dat de porties niet al te groot zijn ; ga eens naar een sterrestaurant en vraag daar eens om een groter portie. Er wordt hier op niveau gekookt !
De meningen hieronder over de kwaliteit-prijsverhouding en de bediening delen wij zeker niet ; wellicht zijn de verwachtingen te laag door de term 'eetcafe', maar dit slaat meer op de ambiance dan op de kwaliteit van het restaurant. Prima in orde !
Even lekker eten dachten wij, na 3 kwartier kregen we ons gerecht. vanaf onze tafel zagen we de kok met zijn ogen rollen toen hij de bestelling binnen kreeg, ook de bediening was niet echt gastvrij, met elkaar hadden ze het gelukkig wel gezellig. Het eten zelf was matig en de prijs niet in verhouding,Wij komen niet terug en vinden het geen reclame voor biologische producten.