| Activiteiten | Bezorgen, Catering, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Bjusterbaarlijk is Fries voor erg lekker volgens de schattige serveerster die net zo weinig Fries sprak als wij maar haar vak verstond net als de anderen. Maw het was in rond Hollands heerlijk en goed verzorgd; aanradertje!
Uit de kaart was het moeilijk kiezen. Alles leek goed en de combinaties smakelijk. Het eten was zeer goed bereid en de smaken waren puur. Witlofsoepje met chorizo was erg fijn op maak. Wijn spijs was in orde. De chef bedient zelf ook en licht de wijnen toe. Dik in orde. De rest van de bediening, er werd door 3 verschillende personen bediend, was wat rommelig en er waren enige misverstanden voor wie welk gerecht was. Beter communiceren of minder variatie per tafel qua bediening lijkt raadzaam. Een misverstand over de wijn werd mooi opgelost door een glas niet in rekening te brengen, klantgericht!
Fantastische avond gehad en genoten van geweldig eten. Het wijnadvies was goed en de bediending vriendelijk en gastvrij. De amuses waren bijzonder en de gerechten lieten we aan elkaar proeven zo lekker was het. Super avond!
Gegeten op: 7 oktober 2012.Gisteren genoten van het 4-gangen lyf's diner. Zeer smakelijke tweeledige amuse: een warm palingsoepje en een ongebrulleerde brullee van asperges. Daarnaast broodjes met bijzonder lekkere boter (de naam weet ik niet meer, speciale boter van een rund waarbij caroteen in de melk komt?). De drie gangen erna waren ook erg lekker: terrine van polderhoen, schotse zalm en wilde spinazie ; daarna een gerecht met bak-chorizo, kalfszwezerik en bio-ganzenlever ; als derde gang langzaam gegaarde lamsnek en schotse lamskoteletten. Ook het nagerecht (een boerenkwarksoufflé met zwarte bessen) smaakte prima. De soufflé recht uit de oven, lekker luchtig en niet ingezakt! De gerechten waren mooi opgediend, overigens ook zeer vriendelijke bediening. Zeker een plek om vaker heen te gaan.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
We hebben hier heerlijk gegeten. Het eten is met zorg en smaak bereid met verse ingredienten. De carpaccio van couquilles vond ik zalig evenals het smaakvolle lamsvlees. Lekkere amuse, prima brood en uitstekende huiswijn. De bediening vonden we goed. Dit alles in een toegankelijke sfeer zonder opgepriktheid. Waren er in de randstad maar van dit soort etablissementen. Erg goed!
Schrijf zelf een recensie over Lyf's restaurant
Schrijf hieronder je recensie over Lyf's restaurant. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | 12:00 - 21:30 |